Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μια δροσερή και νοστιμότατη συνταγή. Ότι πρέπει για το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 2 φάκελα Ζελέ Γιώτης 2 κούπες μαυροδάφνη 1 κομπόστα του κιλού βύσσινο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔαμάσκηνο, το αγαπημένο φρούτο του Κομφούκιου είναι γνωστό από το 479 π.Χ. αλλά στην Ευρώπη κατέφθασε μόλις το 65 π.Χ. Στην Ελλάδα η καλλιέργειά του είναι πολύ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο μπουκάλι της μαυροδάφνης κάθε φορά που το βλέπω με βάζει σε πειρασμό. Δεν πολύ-πίνω είναι η αλήθεια αλλά τα γλυκά κρασιά είναι μια ωραία αδυναμία και τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.es10 μήλα 1,5 φλιτζάνι μαυροδάφνη μισό βάζο γλυκό του κουταλιού ό,τι έχουμε είτε σπιτικό είτε εμπορίου 10 κουταλιές σούπας ζάχαρη 2 ξύλα κανέλας 1 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: cooktherapy.grΝόστιμο,γρήγορο,αρωματικό,θρεπτικό και αφράτο! Είναι τρόπο τινά μια παραλλαγή,αναβάθμιση του Κέικ μυρωδάτο με μήλο Ας δούμε τα υλικά και τις οδηγίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ συνταγή αυτή, είναι της πολύ καλής μου φίλης Πηνελόπης , όπως επίσης και οι φωτογραφίες. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την φτιάχνω κι εγώ, μόνο που βάζω πάντα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι μια λεπτή κρέμα με βάση το ζουμί του σιταριού• αυτό είναι το βασικό υλικό και υπάρχει μεγάλη γκάμα παραλλαγών που σχετίζεται με τα υπόλοιπα υλικά[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕμένα σπάνια με πιάνει μανία να φάω κάτι γλυκό και η μητέρα μου μόνο τις γιορτινές μέρες έφτιαχνε γλυκά. Το επιδόρπιό μας ήταν τα εποχιακά φρούτα. Ο άντρας[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣταφύλια Ζελέ με Κρασί Υλικά 1 κιλό άσπρα σταφύλια πατημένα ½ φλιτζάνια γλυκό άσπρο κρασί ¾ φλιτζάνια νερό 1 ξυλάκι κανέλα 400 γραμμάρια μήλα ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: greekouzina.gr