Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
2 κιλά λεμόνια (αρωματικά και, κατά προτίμηση, βιολογικά) ζάχαρη (την ποσότητα θα την υπολογίσουμε στην πορεία) τις φλούδες από 700 γρ από τα λεμόνια 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 μεγάλες τορτίγιες 450 γρ. μανιτάρια σε φέτες 340 γρ. καλαμπόκι βρασμενο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 ιπεριά φλωρίνης 1 μεγάλη ντομάτα σε κομμμάτια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣυνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως το 'γραφε προχθές ο Δημήτρης Μπούτος: Τα λαχανικά του καλοκαιριού (τα κολοκυθάκια εν προκειμένω) είναι και επισήμως εδώ! Ιδανικά για νοστιμιές,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για τη συνταγή μας 2 ποτήρια χυμό από ρόδι(5-6 ρόδια) 1/2 κούπα σπόροι ροδιού 1 κυδώνι μέτριο τριμμένο 500 γρ ζάχαρη καστανή 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΟ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ Υπαρχουν διαφορα ειδη παπαρουνας, ξεκινωντας απο την κοινη παπαρουνα των αγρων, Papaver rhoeas , και καταληγοντας στο ειδος Papaver[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr