Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Υλικά · 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, ψιλοκομμένη · 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα · 100 γρ. φουντούκια, αποφλοιωμένα · 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΚόλαση. Αυτό. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις; Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 14 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 50΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Τα λογια ειναι περιττα για τα συγκεκριμενα διαφορετικα μπισκοτα σε γευση και εμφανιση..επισης μπορουν να φτιαχτουν και για τις ημερες των[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤι πρέπει να προσέξουμε για να γίνουν νόστιμοι και αφράτοι. 1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο (να είναι κρύο), μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Θα τα χτυπήσουμε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά · 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, ψιλοκομμένη · 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα · 100 γρ. φουντούκια, αποφλοιωμένα · 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤι όμορφη η εβδομάδα που πέρασε! Τι δημιουργική! Τη ευχάριστη! Από την αρχή μέχρι το τέλος! Τη Δευτέρα ο άντρας μου είχε γενέθλια! Τα γιορτάσαμε όλο το σόι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠροκλητικά εύκολο, αυτό το ρολό με έτοιμη πραλίνα φουντουκιού και κρυμμένα πουράκια στη γέμιση θα το φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι όπως ακριβώς το βλέπετε: απίστευτα νόστιμο, μαλακό και πλούσιο σε γεύση. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 12 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για παντεσπάνι Χρειαζόμαστε 3 σοκολατένια παντεσπάνια που μπορείτε να τα ψήσετε σε ταψάκια μιας χρήσης ( super market) Για να σας βγουν ομοιόμορφα σε[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Αλέθουμε στο μπλέντερ το φουντούκι μαζί με την άχνη. Ρίχνουμε το καθαρό βούτυρο και ξαναχτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας πολτός.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΒλέπετε τι μελαχρινή κουκλίτσα σας έχω σήμερα ?? Είναι μια υπέροχη τάρτα με ποοοοολύ σοκολάτα.!!! Την έφτιαξε η φίλη μας η Νάντια για να ευχηθεί καλή επιτυχία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ σε σκόνη. Βουτυρώνουμε μία φόρμα καρδιά και κόβουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάτι μοναδικό για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε χαμηλή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τους κρόκους και τα αβγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΠΡΑΛΙΝΑΣ Για το μπισκότο, βάζουμε τα φουντούκια και την ζάχαρη άχνη στο μπλέντερ και τα αλέθουμε σε σκόνη. Χτυπάμε το ασπράδι με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ S.P. 2015: Ψιλοκόβουμε τα σύκα και τα μουσκεύουμε μέσα στο κονιάκ για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα πολτοποιούμε πολύ καλά. Λιώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΦέτος, ειπα για αρχη να κανω μια δοκιμη στους κουραμπιέδες.. αντι για το κλασσικό αμύγδαλο να βάλω φουντούκι! Επειδη δεν ειμαι λατρης του αμυγδαλου, μ αρεσαν[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ.) 1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες + 300 γρ. επιπλέον για τα μπισκότα 4 αυγά 250 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Αλέθουμε σε σκόνη σταδιακά τους ξηρούς καρπούς μαζί με την άχνη ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr