τορτιγια με κοτοπουλο | γαριδες στο φουρνο | φιλετο μοσχαρι στο τηγανι | κεμπαπ πολιτικο | πάστα φλώρα Παρλιάρου | σουφλε συνταγη | γιαουρτοπιτα αργυρω | krema patiseri | κιουνεφε συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις κοτοπουλο αμυγδαλοψιχα κερασι σαβαγιαρ

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Καταϊφι Νηστίσιμο

Κυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]

Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr

ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΖΕΛΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Αλέθουμε σε σκόνη σταδιακά τους ξηρούς καρπούς μαζί με την άχνη ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Υπέροχοι “Εργολάβοι” με 3 υλικά

Το μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]

Πηγή: sintayes.gr
Κέικ με ταχίνι και ξερά φρούτα

Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπαβαρουάζ με Γιαούρτι και Ζελέ Φρούτων

Εκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι  . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παρλιάρος: Πανακότα με σοκοπάστα.flv

Πανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

Μαρμελάδα ντομάτας με φέτες λεμονιού

Σερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Βασιλόπιτα απο το Στ.Παρλιάρο

Γευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία μιας[...]

Κομπόστα μήλο

Μοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Παρλιάρος: Γαλακτομπούρεκο 1ο μέρος.flv

Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ[...]

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ

Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy