Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το Πετιμέζι είναι παχύρρευστο σιρόπι, το οποίο φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Διατηρείται για πολύ καιρό αναλλοίωτο και με αυτό φτιάχνουμε διάφορα γλυκά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΔοκιμάστε αυτήν την υπέροχη μαρμελάδα με πορτοκάλι και μήλο, αρωματισμένη με σπόρους κάρδαμο και βανίλια. Πιο τέλεια και αρωματική μαρμελάδα δεν έχετε[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: gastronomos.grΟι ιώσεις του χειμώνα που μας ταλαιπωρούν δεν γιατρεύονται με τα αντιβιοτικά που καταναλώνονται στη χώρα μας με τη σέσουλα, όπως τονίζουν οι ειδικοί. Αντίθετα,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤα γιατροσόφια της γιαγιάς Σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι μας τα θαυματουργά γιατροσόφια των ''παλιών'' και ειδικά της γιαγιάς ....γιατροσόφια που πολλές φορές[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): 1 κιλό πέρκα (2 φιλέτα περίπου) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 πράσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μαραθόριζα (φινόκιο) [...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα γλυκό για τα κεράσματα των Χριστουγέννων, απολαυστικό και για τις μέρες της νηστείας! Φτιάξτε την από τώρα, για να αναμειχθούν οι γεύσεις και να[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr26/12/16 Ένα Ιταλικό γιορτινό ψωμί με την ονομασία pinza και όχι pizza ( αν και από εκεί προέρχεται) σας προτείνουμε για φέτος. Στην γειτονική μας χώρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥπέροχη μαρμελάδα με διάφορα φρούτα. Μια απίστευτη γεύση και άρωμα από την ποικιλία των φρούτων, και των μπαχαρικών!! Υλικά: 1 μεγάλο κόκκινο σκληρό μήλο 1/2[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr