Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Γειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΜια υπέροχη γιορτινή συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...χωρίς βούτυρο και ζάχαρη Μμμμμ ! Κάτι ξέρουν οι Ολλανδοί που λατρεύουν το συγκεκριμένο κέικ. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία, με όλες τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ, ΠΑΓΩΤΟ BANOFFEE ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Για τη σάλτσα καραμέλας βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕύκολες συνταγές για να φτιάξετε σπιτικές Μπάρες Δημητριακών Κατηγορία: Συνταγές Οι μπάρες δημητριακών τρώγονται κάθε στιγμή της μέρας και εκτός από πολύ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑλλη μια τάρτα φρούτων από τον Στέλιο Παρλιάρο! Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 200 γρ. βούτυρο αγελάδος 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλη μια τουρτίτσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Την έχω φτιάξει και άρεσε πολύ. Είναι λίγο μπελαλίδική, αλλά θα σας αποζημιώσει. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 90[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά. Κόβουμε και πολτοποιούμε τις μπανάνες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, εύκολη και πεντανόστιμη! Καθόλου λιγωτική! Τι χρειαζόμαστε: 220 γρ. μπισκότα digestive 110 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα γλυκάκι με πολύ άρωμα και υπέροχη γεύση. Είναι από συνταγή του Παρλιάρου με παραλλαγές δικές μου. Δοκιμασμένο, εύκολο και με σίγουρη επιτυχία Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ PANCAKES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ CHOCOLATE CAKE Ή BANOFFEE ΚΑΙ ΓΚΑΝΑΣ Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο. Προσθέτουμε τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ BANOFFEE Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε στα τρία και μετά στη μέση. Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπέν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕνα κλασικό γλυκό για όλες τις ώρες ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 12 μερίδες 300 γρ. αλεύρι 300 γρ. άχνη 300 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη 2 αυγά 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr