Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Φτιάχνουμε τοστ απλώνοντας στις φέτες του ψωμιού, ταχίνι με γεύση της αρεσκείας μας και βάζουμε κομμάτια χαλβά με γεύση βανίλιας ή χαλβά με κακάο ή χαλβά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑλλη μια τάρτα φρούτων από τον Στέλιο Παρλιάρο! Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 200 γρ. βούτυρο αγελάδος 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε μία φόρμα τάρτας 24 εκ. Κόβουμε τα δαμάσκηνα στα δύο και τα μουλιάζουμε στο κρασί. Λιώνουμε τη σοκολάτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔαμασκηνίδου Βασιλική Συστατικά 1 κιλό βρώμη 125 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν 500 γρ. νερό 250 γρ. ζάχαρη καστανή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ: 550 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr