banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ενας συνδιασμός γεύσεων και αρρωμάτων τέλειος!!! Συνάμα ένας καλός τρόπος να φάνε τα παιδιά μας όσπρια!! Η συνταγή είναι του Β.Δρίσκα! Τι χρειαζόμαστε: 8 μπούτια κοτόπουλου 100γρ. ρεβύθια 3 κρεμμύδια σε φέτες 4 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 100γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 3φλ. ζωμό κοτόπουλου 1 λεμόνι το ξύσμα και τον χυμό του 40γρ. βούτυρο ή λάδι για πιο ελαφρύ 2 κ.γλ. πάπρικα 1κ.γλ. κύμινο 1/2κ.γλ. μπαχάρι σκόνη 1/2κ.γλ. κορίανδρο σκόνη 1/4κ.γλ. κρόκο κοζάνης 1 κ.γλ. τζίντζερ σκόνη αλατοπίπερο και αλεύρι Μουσκεύουμε από το βράδυ τα ρεβύθια, το πρωι τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε 45 λεπτά ή στη χύτρα 15'. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την πάπρικα, αλευρώνουμε καλά τα κομμάτια κοτόπουλου και σοτάρουμε στο λάδι να ροδίσουν. Βγάζουμε σε πυρέξ και ρίχνουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, σκόρδο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και αφήνουμε 5 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις! Ρίχνουμε πάνω στο κοτόπουλο τη σάλτσα αυτή την αρρωματική, προσθέτουμε τον ζωμό και ψήνουμε 30 λεπτά. Μετά προσθέτουμε και τα ρεβύθια και σιγοψήνουμε μια ώρα. Τέλος ρίχνουμε το χυμό και ξύσμα λεμονιού μαζί με τις ελιές, ανακατεύοντας καλά. Σερβίρουμε με αρρωματικό ρύζι Μπασμάτι ή σκέτο με τα ρεβύθια!!

Πηγή: cookpad.com/gr

Το ρολό δεν έχει γέμιση απλώς του έκανα μια κρύα σάλτσα και τη συνταγή του Βαγγέλη Δρίσκα για τις πατάτες τη βρήκα στο gourmet της Κυριακής. Την άλλαξα λίγο σύμφωνα με τα γούστα μου (δεν έβαλα δενδρολίβανο και δεν έβαλα βούτυρο) αλλά ξετρελάθηκαν όλοι! Είναι ο καινούριος αγαπημένος μας τρόπος να φτιάχνουμε πατάτες! για το ρολό 500 γρ. κιμά φρυγανιά ή μουσκεμένο ψωμί 2 αυγά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά λάδι 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι αλάτι, πιπέρι Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε ένα ρολό. Το τυλίγουμε σε χαρτί φούρνου αλειμμένο με λάδι. Το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα και ψήνουμε για μια ώρα περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-190β. για τη σάλτσα 100 γρ. μαγιονέζα 2-3 κουταλιές κέτσαπ 2 κουταλιές ουίσκι 1 κουταλιά μαϊντανό 1/2 κουταλιά τσίλι αλάτι, πιπέρι Δεν έχω και τίποτα να πω, τα ανακατεύουμε όλα μαζί. για τις πατάτες 1 κιλό πατάτες μικρές 1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού 1 φλιτζάνι παρμεζάνα 2 κουταλιές βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ρίγανη 3 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κατά μήκος σε δύο κομμάτια. Από την πλευρά που δεν είναι κομμένη χαράζουμε τις πατάτες σε παράλληλες τομές χωρίς να τις κόψουμε τελείως. Τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε στο ταψί. Τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε καλά το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β για 45-50 λεπτά περίπου. Ανακατεύουμε τα ψίχουλα με την παρμεζάνα και τα μυρωδικά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και πασπαλίζουμε τις πατάτες με το μείγμα. Ψήνουμε άλλα 10-15 μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr

Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ρύζι Άλλες κατηγορίες Συνταγές Light Όλες οι συνταγές 250 γρ. ρύζι μπασμάτι ή τζασμίν 380 γρ. νερό Αλάτι Οδηγίες Βάζουμε το ρύζι μας σε σουρωτήρι και ρίχνουμε τρεχούμενο νερό. Ρίχνουμε το ρύζι μας σε λεκάνη με νερό και το αφήνουμε για μια ώρα περίπου μέσα. Στραγγίζουμε και το βάζουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και το νερό, κλείνουμε με το καπάκι και ανάβουμε την εστία μας στην μεγαλύτερη ένταση. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε περίπου 7 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το νερό του. Σβήνουμε τη φωτιά, ανοίγουμε το καπάκι, βάζουμε μια πετσέτα στην επιφάνεια της κατσαρόλας και ξανασκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου να απορροφηθούν τα υγρά. Αφαιρούμε την πετσέτα και ανακατεύουμε με κουτάλα ή πιρούνι το ρύζι μας να το αφρατέψουμε. Το σερβίρουμε κρύο ή ζεστό, αλλά και την επομένη είναι εξίσου αφράτο . Λίγα μυστικά ακόμα Oδηγίες του Β. Δρίσκα.

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει πώς να εντυπωσιάσουμε με αφράτα μπουρεκάκια μελιτζάνας με τυριά και σαλάμι, τυλιγμένα σε τραγανό κανταΐφι. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 8 μερίδες 1 κιλό μελιτζάνες 300 γρ. κανταΐφι 200 γρ. φέτα 100 γρ. κασέρι 150 γρ. σαλάμι αέρος 1 αυγό 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι αλουμινόχαρτο & αντικολλητικό χαρτί ~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~ Τυλίξτε τις μελιτζάνες με αλουμινόχαρτο και ψήστε τες στους 200ο C για 50 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, κόψτε κάθε μελιτζάνα στη μέση κατά μήκος και με ένα κουτάλι βγάλτε την ψίχα τους. Αφήστε την ψίχα να στραγγίσει σε ένα σουρωτήρι. Ανοίξτε το κανταΐφι με τα χέρια σας για να αφρατέψει. Σε ένα μπολ βάλτε την στραγγισμένη ψίχα της μελιτζάνας, την φέτα και το κασέρι τριμμένα, τον δυόσμο, το αυγό, αλάτι και πιπέρι. Πάρτε μία μικρή ποσότητα από το κανταΐφι και απλώστε το στον πάγκο εργασίας. Βάλτε στο κέντρο μία κουταλιά από το μείγμα της μελιτζάνας και τυλίξτε ρολό. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα υλικά. Αλείψτε με ελαιόλαδο το εσωτερικό ενός ταψιού και βάλτε τα ρολά με τη σειρά. Περιχύστε τα με ελαιόλαδο και ψήστε στους 180ο C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Συνοδέψτε με αρωματική σάλτσα ντομάτας 300 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας κρέμα βαλσαμικού με σύκο 1 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Βάλτε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και αφήστε τα να για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Πηγή - testkitchen.gr

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μια πραγματικά πολύ καλή συνταγή για να φτιάξεις γαριδομακαρονάδα του Δρίσκα που είναι πεντανόστιμη! Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσεις ολόκληρες φρέσκιες γαρίδες με τα κεφάλια τους. Η συνταγή είναι πιο εύκολη από ότι θα περίμενε κανείς και το αποτέλεσμα είναι επαγγελματικό. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε! Ingredients 16 γαρίδες 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1/3 κούπας λευκό κρασί 2 ντομάτες τριμμένες Λίγο θυμάρι 1 κουτ.γλ. ζάχαρη Αλάτι 1 πακέτο μακαρόνια Ψιλοκομμένος μαϊντανός και βασιλικός Method Step 1 Καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε τα κεφάλια Step 2 Με ένα μαχαίρι βγάζουμε το έντερο Step 3 Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι Step 4 Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το μισό σκόρδο και τα κεφάλια από τις γαρίδες Step 5 Ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά και σβήνουμε με λευκό κρασί Step 6 Αφήνουμε για μερικά λεπτά να εξατμιστεί Step 7 Προσθέτουμε τις ντομάτες, το θυμάρι, ζάχαρη και αλάτι Step 8 Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά Step 9 Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα άλλο τηγάνι Step 10 Ρίχνουμε τις γαρίδες και το σκόρδο και τις σοτάρουμε από όλες τις πλευρές για 2 λεπτά Step 11 Αφαιρούμε τα κεφάλια από τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες Step 12 Προσθέτουμε τα μυρωδικά και σερβίρουμε με τα μακαρόνια Step 13 Η γαριδομακαρονάδα του Δρίσκα είναι έτοιμη Tips Μην παραβράσεις τις γαρίδες γιατί θα βγουν πολύ σκληρές! Καθώς αφαιρείς τα κεφάλια από τη σάλτσα πίεσέ τα με μια τσιμπίδα για να βγάλουν όλο το νόστιμο ζουμάκι τους

Πηγή: nostimada.gr

Μια εξαιρετική συνταγή για να φτιάξετε τα μελομακάρονα Δρίσκα με σιμιγδάλι ψιλό και αλεύρι με εκπληκτικό αποτέλεσμα! Γίνονται πάντα πεντανόστιμα και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας στο εορταστικό τραπέζι. Μια συνταγή απαραίτητη για να μην λείψει αυτό το πεντανόστιμο γλύκισμα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Καλή επιτυχία! Ingredients 6 κούπας αλεύρι μαλακό 1 κούπα χυμός από πορτοκάλι και ξύσμα 3 κούπες σιμιγδάλι Μισή κούπα ζάχαρη 1,5 κούπα ελαιόλαδο 2 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ 2 κούπες καρύδια ψιλοκομμένα 1 κουτ.γλ. κανέλα 4 κουτ.σούπας ζάχαρη άχνη 1 πορτοκάλι 1,5 κούπα μέλι 2 κούπες ζάχαρη 1 ξλ. κανέλα Method Step 1 Σε ένα μίξερ χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη Step 2 Ρίχνουμε τον χυμό και το ξύσμα, το μπέικιν και το σιμιγδάλι Step 3 Σε χαμηλή ταχύτητα συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι Step 4 Πλάθουμε με το χέρι μέχρι να σφίξει η ζύμη και να μην κολλάει Step 5 Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα καρύδια με τη ζάχαρη άχνη και την κανέλα Step 6 Πλάθουμε μικρές μπάλες και κάνοντας μια μικρή τρύπα ρίχνουμε το μείγμα με το καρύδι Step 7 Πλάθουμε σε μελομακάρονο τη ζύμη και επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε περίπου 40-50 μελομακάρονα Step 8 Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς Step 9 Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι, το πορτοκάλι κομμένο στη μέση και την κανέλα Step 10 Αφήνουμε για 7 λεπτά να ομογενοποιηθεί και αφαιρούμε το πορτοκάλι και την κανέλα Step 11 Βγάζουμε τα μελομακάρονα και όταν κρυώσουν λίγο περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι Step 12 Τα μελομακάρονα Δρίσκα με σιμιγδάλι ψιλό και αλεύρι είναι έτοιμα Tips Μπορείτε να τα πασπαλίσετε και με καρυδόψιχα !

Πηγή: nostimada.gr

Μία κλασική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 1 πακέτο (450 γρ.) φασολάκια πλατιά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ελιά) 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο Β. ΔΡΙΣΚΑΣ 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στραγγισμένο 1 αυγό 1 κουτ. σούπας κύμινο 600 γρ. πολτοποιημένες ντομάτες 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη ελαιόλαδο αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι ~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~ Σοτάρετε το κρεμμύδι και τον πολτό σκόρδου σε δυνατή φωτιά με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις μαλακώσουν, βγάλτε τα από τη φωτιά και αδειάστε τα σε ένα μπολ για να κρυώσουν. Ρίξτε στο μείγμα με το σοταρισμένο κρεμμύδι το ψωμί, τον κιμά, το αυγό, το κύμινο και αλατοπιπερώστε. Ζυμώστε το μείγμα και πλάστε τα σουτζουκάκια. Αλευρώστε τα σουτζουκάκια και τηγανίστε τα ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε τα να στραγγίσουν μέχρι να ετοιμάσετε τη σάλτσα. Βάλτε τις πολτοποιημένες ντομάτες στην κατσαρόλα, ρίξτε αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τον βασιλικό, τον πελτέ ντομάτας και 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάλτε τη κατσαρόλα στη φωτιά και όταν πάρει βράση η σάλτσα, βάλτε με προσοχή (για να μη σπάσουν) τα σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα. Προσθέστε τα φασολάκια και μαγειρέψτε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά. Αν δείτε ότι στεγνώνει η σάλτσα, προσθέστε πολύ λίγο ζεστό νερό. Πηγή - testkitchen.gr

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα ρόφημα για τις απογευματινές σας εορταστικές συναντήσεις. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4 δόσεις εσπρέσο 150 ml γάλα 2 κ.γ. γλυκό πουρέ κάστανο 2 κάστανα γλασέ 100 ml. χτυπημένη κρέμα γάλακτος 1 κουτί μπισκότα κρέμας με γέμιση κακάο και φουντούκι ΒΙΟΛΑΝΤΑ Εκτέλεση Βάλτε από 1 κουταλιά πουρέ κάστανο σε κάθε φλιτζάνι. Ετοιμάστε από 2 εσπρέσο σε κάθε φλιτζάνι. Φτιάξτε αφρόγαλα και μοιράστε το στα φλιτζάνια. Γαρνίρετε με την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και τα κάστανα γλασέ ψιλοκομμένα. Συνοδέψτε με μπισκότα κρέμας με γέμιση κακάο και φουντούκι. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία διαφορετική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 500 γρ. ανάμεικτα όσπρια (φακές, φασόλια, φάβα) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 πράσα 500 γρ. σπανάκι 2 καρότα 2 κλωναράκια σέλερι 200 γρ. χοιρομέρι ωρίμανσης με μυρωδικά ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Πουλ πιπέρ ΜΠΑΧΑΡ Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο AGRA Ανθός αλατιού σε νιφάδες πικάντικος με πιπεριές ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Κρουτόν από χωριάτικο ψωμί με πιπέρι καγιέν για το σερβίρισμα Εκτέλεση Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα καρότα, τα πράσα και το σέλερι. Προσθέστε τα όσπρια και 1,5 λίτρο νερό και βράστε τα σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά. Μετά προσθέστε το σπανάκι, αλατίστε, και συνεχίστε το μαγείρεμα για 15 λεπτά. Παράλληλα ψιλοκόψτε το χοιρομέρι και σοτάρετε το χωρίς να προσθέσετε λιπαρή ουσία, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Σερβίρετε τη σούπα με πιπέρι καγιέν, το ψητό χοιρομέρι και κρουτόν. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία λαχταριστή συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσουν. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 πακέτα χ υλοπίτα με κατσικίσιο γάλα και αυγά DOLOPIA 600 γρ.μ οσχαρίσιο κρέας (ελιά, σπάλα ή χτένι) 2 ξερά κρεμμύδια 2 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 4 χρωματιστές πιπεριές 3 κ.γ καπνιστή πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ 1 κ.σ. μαραθόσπορος ΜΠΑΧΑΡ 1 κ.γ. σπόρους κύμινου ΜΠΑΧΑΡ 250 γρ. σ τραγγιστό γιαούρτι 1 κ.σ. κορνφλάουρ ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το σερβίρισμα Εκτέλεση Κόψτε σε μικρά κομμάτια το κρέας. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες και το κρέας. Προσθέστε τα μπαχαρικά, και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Μετά ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες και τον πολτό σκόρδου. Μετά από 2 λεπτά προσθέστε μισό λίτρο νερό, αλατίστε και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Στο ενδιάμεσο προσθέστε λίγο ζεστό νερό αν δείτε πως στεγνώνει το φαγητό. Όταν μαγειρευτεί το κρέας, διαλύστε το κορνφλάουρ στο γιαούρτι και ρίξτε το στο φαγητό. Προσθέστε και τον μαϊντανό, ανακατέψτε και αφήστε για 1-2 λεπτά στην φωτιά. Βράστε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τες. Όσο είναι ζεστές, ραντίστε τες με ελαιόλαδο, μοιράστε τες στα πιάτα και μοιράστε την σάλτσα με το κρέας και τις πιπεριές. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία λαχταριστή σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 πακέτο πλεξούδες ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO 150 γρ. φέτα 5 κολοκυθάκια 250 γρ. μπρόκολο Για την σάλτσα πιπεριάς 5 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης 3 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 100 γρ. αμυγδαλόψιχα 100 ml. ελαιόλαδο 2 φωμί 2 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Κόψτε τα κολοκυθάκια σε φέτες και το μπρόκολο σε μικρότερα κομμάτια. Βράστε τα για 5 λεπτά χωρίς να τα αλατίσετε και στραγγίστε τα. Βάλτε όλα τα υλικά στον κάδο του πολυμίξερ και πολτοποιήστε τα. Βράστε τις πλεξούδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία και στραγγίστε τα. Ανακατέψτε τις πλεξούδες με την σάλτσα, τα βρασμένα λαχανικά και την φέτα και σερβίρετε. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Λαχταριστά παιδάκια κοτόπουλου που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬ ✬✬✬ Υλικά 1 κιλό Παϊδάκια κοτόπουλου 3 κ.σ. Σόγια σος 3 κ.σ. Μέλι 3 κ.σ. Κρέμα βαλσαμικού bbq KALAMATA PAPAPDIMITRIOU 3 κ.σ. Μουστάρδα απαλή KALAMATA PAPAPDIMITRIOU Ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια 1 κ.γ. κύμινο ΜΠΑΧΑΡ 1 κ.γ. Κόλιαντρος ΜΠΑΧΑΡ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Μπύρα με θαλασσινό νερό EL BOQUERON για το σερβίρισμα Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 45 – 50 λεπτά. Συνοδέψτε τα με τηγανητές πατάτες και παγωμένη μπύρα με θαλασσινό νερό. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά ! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες Συνταγές express Όλες οι συνταγές 2 κούπες μαγιονέζα 2 σκ . σκόρδο στην πρέσα Λίγο χυμό λεμονιού 1 φακελάκι σαφράν Οδηγίες   Μουσκεύουμε το σαφράν σε 2 κ.σ. νερό για 15 λεπτά . Ανακατεύουμε στη μαγιονέζα το σκόρδο , το νερό με το σαφράν , το χυμό . Αφήνουμε λίγη ώρα να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε . Περιχύνουμε ή συνοδεύουμε ψητά ή βραστά λαχανικά .   Λίγα μυστικά ακόμα Σε συνταγή του Δρίσκα .

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία