banoffee | banoffee συνταγή | black forest συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειας Δρίσκα, στη Θράκη, n μαμά σερβίριζε την παραδοσιακή βορειοελλαδίτικη χήνα, γεμιστή με ξινολάχανο. Την Πρωτοχρονιά, όμως, το λόγο είχε n παγκόσμια παράδοση και η γαλοπούλα της. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράστηκε αρμονικά ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση και δεν χρειάστηκε ποτέ να επιλέξει. Επειδή απλώς κατανοεί και τις δύο. Οι γνώσεις του επιβραβεύτηκαν πριν από μερικές μέρες στα πλαίσια του διαγωνισμού Gourmand World Cookbook Awards: το βιβλίο του «Κάθε μέρα σεφ», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκη τον περασμένο Ιούνιο, αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Ελληνικό Βιβλίο Μαγειρικής και είναι πλέον υποψήφιο για την αντίστοιχη διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο. Υλικά Γαλοπούλα με πορτσίνι και τσάτνεϊ κυδωνιού Μία γαλοπούλα (5 κιλά) 2 κρεμμύδια ξερά 4 καρότα 4 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. βούτυρο Αλάτι, πιπέρι Σάλτσα 50 γρ. μανιτάρια pleurotus αποξηραμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη 2 σφηνάκια κονιάκ Βούτυρο, αλάτι, πιπέρι Τσάτνεϊ 2 κυδώνια μέτρια (800 γρ. περίπου) 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 25 γρ. βούτυρο 1/2 ποτήρι κρασιού λευκό ξίδι 5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 5 κ.σ. πετιμέζι 1 κ.γλ. τζίντζερ τριμμένο 1/2 κ.γλ. κύμινο 1/2 κ.γλ. κόλιαντρο Αλάτι, πιπέρι Πουρές κολοκύθας 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 3 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι και φασκόμηλο Ηλιέλαιο Αλάτι, πιπέρι Παρασκευή Γαλοπούλα Σε ένα μεγάλο δοχείο βάζουμε 6 λίτρα νερό, διαλύουμε 1 φλιτζ. ζάχαρη και 1 φλιτζ. αλάτι και προσθέτουμε τη γαλοπούλα με το στήθος προς τα κάτω. Αφήνουμε να μαριναριστεί τουλάχιστον 10-12 ώρες στο ψυγείο ή σε δροσερό μέρος. Στη συνέχεια, τη στραγγίζουμε και τη σκουπίζουμε πολύ καλά, για να έχει όσο είναι δυνατόν λιγότερη υγρασία. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και αλείφουμε με το βούτυρο τη γαλοπούλα. Αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και στο εσωτερικό της κοιλιάς. Δένουμε με σπάγκο τα πόδια και τις φτερούγες και τη βάζουμε σε ένα ταψί με τα κρεμμύδια, τα καρότα και τα κλωνάρια του σέλερι, όλα κομμένα σε χοντρές φέτες. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και ψήνουμε 45 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, γυρίζουμε τη γαλοπούλα μια-δυο φορές για να ψηθεί από όλες τις πλευρές και συμπληρώνουμε 1/2 ποτήρι νερό μόλις δούμε ότι εξατμίζονται τα υγρά στο ταψί, όσο ψήνεται, την περιχύνουμε με τους χυμούς της, για να μη στεγνώσει και να κάνει τραγανή πέτσα. Όταν ψηθεί, στραγγίζουμε τα υγρά από το ταψί για να παρασκευάσουμε τη συνοδευτική σάλτσα και αφήνουμε τη γαλοπούλα να ξεκουραστεί τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι να τη σερβίρουμε. Μια γαλοπούλα 5 κιλών θα χρειαστεί περίπου 2 1/2 ώρες για να ψηθεί σωστά. Σάλτσα Μουσκεύουμε τα μανιτάρια σε μισό ποτήρι ζεστό νερό τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε καλά και τα σοτάρουμε με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο βούτυρο. Σβήνουμε με το κονιάκ και τη μαυροδάφνη, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα υγρά από το ταψί όπου ψήθηκε η γαλοπούλα. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τσάτvεϊ Κόβουμε σε πολύ μικρούς κύβους τα κυδώνια και τα σοτάρουμε στο βούτυρο με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το ξίδι, τη ζάχαρη, το πετιμέζι και τα μπαχαρικά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα κυδώνια και εξατμιστούν τα υγρά. Πουρές κολοκύθας Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ραντίζουμε με ηλιέλαιο και ψήνουμε στους 180°C για 20-30 λεπτά περίπου. Πολτοποιούμε με το πιρούνι, προσθέτοντας το βούτυρο και από μία πρέζα από τα φρέσκα, ψιλοκομμένα μυρωδικά. Σερβίρουμε τη γαλοπούλα με τη σάλτσα μανιταριών και το τσάτνεϊ κυδωνιού. Συνοδεύουμε με πουρέ ψητής κίτρινης κολοκύθας. Ελλάδα Κυρίως πιάτα Γαλοπούλα Μανιτάρια Λαχανικά κηπευτικά Φρούτα Του φούρνου Χειμώνας Χριστούγεννα

Πηγή: athinorama.gr/umami

Συστατικά: - 250γρ ρεβίθια - 1 κρεμμύδι - 2 μικρές πατάτες - 2 σκελίδες σκόρδο - 2-3 φυλλαράκια φασκόμηλο - λίγο θυμάρι - αλάτι, πιπέρι - ελαιόλαδο κατά βούληση - 1 λεμόνι Εκτέλεση: 1. Αποβραδίς αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε μπόλικο νερό 2. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά -καλά και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου μια ωρίτσα δηλαδή. Προσέχουμε και τα ξαφρίζουμε συνέχεια για να αποφύγουμε...τις συνέπειες. Προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται. Μισή ώρα πριν το τέλος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πατάτες, το θυμάρι και το φασκόμηλο. Αν χρησιμοποιήσουμε χύτρα, τα βάζουμε όλα μαζί από την αρχή. 3. Όταν είναι έτοιμα, πολτοποιούμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού 4. Σερβίρουμε και χρησιμοποιούμε είτε ελαιόλαδο , είτε μια κουταλιά ταχίνι Καλή Όρεξη!!! Την ιδέα για τα μυρωδικά την πήρα από τον Βασίλη Δρίσκα και το βιβλίο του "Αρωματική κουζίνα".

Πηγή: healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr

Υπέροχα, αφράτα και πολύ-πολύ νόστιμα! Υλικά για 18 κομμάτια: Για τη ζύμη: ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ζυμωτό 1 ½ φακελάκι ξερή μαγιά 100 γρ βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 250 ml γάλα χλιαρό 250 ml νερό 2 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλιές ζάχαρη Για την γέμιση: 700 γρ φέτα 250 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο (έβαλα ρεγκάτο) Ρίγανη Πιπέρι Για το άλειμμα: 1 ασπράδι Φροντίζουμε να έχουμε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου. Λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει. Ζεσταίνουμε ελαφρά γάλα και νερό. Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, το βούτυρο, τα αυγά, το γάλα, το νερό, το αλάτι και την ζάχαρη, όλα δηλαδή τα υλικά της ζύμης. Ζυμώνουμε με τον γάντζο για λίγα λεπτά. Η ζύμη μας θα γίνει μαλακή και απαλή και θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπολ. Μόλις είναι έτοιμη την βάζουμε σε μπολ ελαφρά λαδωμένο, καλύπτουμε με μεμβράνη, σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 1 ώρα τουλάχιστον, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Η δική μου όπως μπορείτε να δείτε, υπερδιπλασιάστηκε! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 ο στον αέρα και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 λαμαρίνες του φούρνου. Στον πάγκο εργασίας στρώνουμε μια αρκετά μεγάλη λαδόκολλα, την αλευρώνουμε ελαφρά και αδειάζουμε επάνω την ζύμη μας. Την ζυμώνουμε ελαφρά για 1 λεπτό και την ανοίγουμε σε φύλλο 60 x 40 cm περίπου. Μπορούμε βέβαια να ανοίξουμε 2 φύλλα μικρότερου μεγέθους, αν θέλουμε μικρότερα τυρόψωμα. Μοιράζουμε στην επιφάνεια της ζύμης το τριμμένο τυρί, την φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, πιπεράκι και ρίγανη κατά βούληση. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε τη ζύμη μας σε ρολό, όχι πολύ σφιχτό, από την πιο φαρδιά πλευρά. Πιέζουμε ελαφρά να κλείσει η ένωση και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε χοντρά κομμάτια ~ εμένα μου βγήκαν 18 και ήταν αρκετά χοντρουλά! Τοποθετούμε τα τυρόψωμα στις λαμαρίνες σε μικρή απόσταση και τα αλείφουμε ελαφρά με το ασπράδι χτυπημένο με 1 κουταλιά νερό. Τα αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου και κατόπιν τα ψήνουμε στον αέρα στους 160 ο για 35-40 λεπτά, ανάλογα με τον φούρνο αλλά και με το μέγεθος των κομματιών. Αν βάλετε και τις 2 λαμαρίνες μαζί για ψήσιμο, το νου σας! Ίσως χρειαστεί στα μισά του ψησίματος να τις αλλάξετε θέση ~ εμένα συνήθως ο φούρνος ψήνει πιο γρήγορα την πάνω-πάνω λαμαρίνα. Μόλις ροδίσουν καλά, είναι έτοιμα ~ τα αποσύρουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να μισοκρυώσουν πριν τα απολαύσουμε ~ έτσι θα αποφύγετε να πάθει η γλώσσα σας έγκαυμα σαν την δική μου! J Καλή επιτυχία! Η συνταγή είναι του Β. Δρίσκα από τις Γεύσεις στη Φύση, με μικρές τροποποιήσεις για να την φέρω στα γούστα μας!

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr

Μία κλασική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 1 πακέτο (450 γρ.) φασολάκια πλατιά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ελιά) 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο Β. ΔΡΙΣΚΑΣ 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στραγγισμένο 1 αυγό 1 κουτ. σούπας κύμινο 600 γρ. πολτοποιημένες ντομάτες 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη ελαιόλαδο αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι ~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~ Σοτάρετε το κρεμμύδι και τον πολτό σκόρδου σε δυνατή φωτιά με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις μαλακώσουν, βγάλτε τα από τη φωτιά και αδειάστε τα σε ένα μπολ για να κρυώσουν. Ρίξτε στο μείγμα με το σοταρισμένο κρεμμύδι το ψωμί, τον κιμά, το αυγό, το κύμινο και αλατοπιπερώστε. Ζυμώστε το μείγμα και πλάστε τα σουτζουκάκια. Αλευρώστε τα σουτζουκάκια και τηγανίστε τα ελαφρά σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Βγάλτε τα σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε τα να στραγγίσουν μέχρι να ετοιμάσετε τη σάλτσα. Βάλτε τις πολτοποιημένες ντομάτες στην κατσαρόλα, ρίξτε αλατοπίπερο, τη ζάχαρη, το θυμάρι και τον βασιλικό, τον πελτέ ντομάτας και 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάλτε τη κατσαρόλα στη φωτιά και όταν πάρει βράση η σάλτσα, βάλτε με προσοχή (για να μη σπάσουν) τα σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα. Προσθέστε τα φασολάκια και μαγειρέψτε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά. Αν δείτε ότι στεγνώνει η σάλτσα, προσθέστε πολύ λίγο ζεστό νερό. Πηγή - testkitchen.gr

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Ένα μοναδικό κοκτέιλ για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Γιορτινό κοκτέηλ με ρόδι 150 ml χυμός ροδιού 60 ml λικέρ πορτοκάλι 500 ml ξηρό αφρώδες κρασί 12 παγάκια Πλατό με ορεκτικά 100 γρ. μανούρι 100 γρ. γκοργκοντζόλα 100 γρ. κατσικίσιο τυρί 100 γρ. ανθότυρο 100 γρ. ροκφόρ 8 φέτες προσούτο FERRANO ΥΦΑΝΤΗΣ Ποικιλία από κριτσίνια Πατέ λιαστής τομάτας και πατέ πιπεριάς AMVROSIA GOURMET Εκτέλεση Για το γιορτινό κοκτέηλ με ρόδι Τρίψτε τα παγάκια στον πολυκόπτη και μοιράστε τα στα ποτήρια. Μοιράστε μετά τον χυμό ροδιού και το λικέρ πορτοκάλι και προσθέστε το κρύο αφρώδες κρασί. Για το πλατό με ορεκτικά: Σερβίρετε τα τυριά και τα αλλαντικά σε ένα πλατό. Συνοδέψτε με τα κριτσίνια, το πατέ λιαστής τομάτας και το πατέ πιπεριάς. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία λαχταριστή σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 5 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 πακέτο πλεξούδες ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ MISKO 150 γρ. φέτα 5 κολοκυθάκια 250 γρ. μπρόκολο Για την σάλτσα πιπεριάς 5 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης 3 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 100 γρ. αμυγδαλόψιχα 100 ml. ελαιόλαδο 2 φωμί 2 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Κόψτε τα κολοκυθάκια σε φέτες και το μπρόκολο σε μικρότερα κομμάτια. Βράστε τα για 5 λεπτά χωρίς να τα αλατίσετε και στραγγίστε τα. Βάλτε όλα τα υλικά στον κάδο του πολυμίξερ και πολτοποιήστε τα. Βράστε τις πλεξούδες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία και στραγγίστε τα. Ανακατέψτε τις πλεξούδες με την σάλτσα, τα βρασμένα λαχανικά και την φέτα και σερβίρετε. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία μοναδική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 500 γρ. ρύζι parboiled BALI 1 κουτί καλαμπόκι KINGSWAY 1 κόκκινη πιπεριά 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κ.γ. πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 2 κ.σ. σόγια σος 400 γρ. γαρίδες Ηλιέλαιο Φρέσκος κόλιαντρος για το σερβίρισμα Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Εκτέλεση Βράστε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε το. Αφήστε το να κρυώσει ελαφρά πριν συνεχίσετε με την παρασκευή του τηγανητού ρυζιού. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ηλιέλαιο το τζίντζερ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη. Προσθέστε τις γαρίδες ψιλοκομμένες και τον πολτό σκόρδου. Μετά από 2-3 λεπτά, ρίξτε το βρασμένο ρύζι, τη σόγια σος, τον ψιλοκομμένο κόλιαντρο, ανακατέψτε και σερβίρετε. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία χορταστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ. φασόλια χάντρες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 300 γρ. αρακάς ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 αβοκάντο 500 γρ. τομάτες baby LUCIA’S FARM 2 πράσινες πιπεριές 1 κ.γ. κύμινο 4 κ.σ. κόλιαντρος ψιλοκομμένος Φρέσκος χυμός και ξύσμα από 2 λάιμ Ελαιόλαδο Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ Τορτίγιες και sour cream για το σερβίρισμα Εκτέλεση Βράστε τα φασόλια χάντρες για 45 λεπτά και τον αρακά για 5 λεπτά και στραγγίστε τα. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, καθαρίστε και κόψτε το αβοκάντο σε μικρότερα κομμάτια και τις τομάτες στη μέση. Βάλτε τα όλα σε ένα μπολ, ρίξτε το κύμινο, το ξύσμα και τον χυμό λάιμ, 100ml ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και τον κόλιαντρο. Ανακατέψτε τα και σερβίρετε με sour cream και τορτίγιες κομμένες σε μικρά τρίγωνα, ελαφρά ψημένες στους 180οC για 5-6 λεπτά. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μία λαχταριστή από τον Βαγγέλη Δρίσκα. Συνταγή : Βαγγέλης Δρίσκας. Μερίδες : Για 8 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : ?? Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬ ✬✬✬ Υλικά 2 πακέτα Λουκάνικα FRANKA ΥΦΑΝΤΗΣ 10 Ψωμάκια για Hot Dogs 200 γρ. Μαγιονέζα 2 κ.σ. Κέτσαπ 2 Πίκλες αγγουριού Τηγανητά τραγανά κρεμμύδια για το σερβίρισμα Αλουμινόχαρτο και αντικολλητικό χαρτί 2 σε 1 SANITAS Μπύρα με θαλασσινό νερό EL BOQUERON Εκτέλεση Βράστε τα λουκάνικα για 5 λεπτά και στραγγίστε τα. Τρίψτε ή πολτοποιήστε τις πίκλες και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα και τη κέτσαπ. Μοιράστε τη σάλτσα στα ψωμάκια, βάλτε τα λουκάνικα και πασπαλίστε με τα τηγανητά κρεμμύδια. Σερβίρετε τα Hot Dogs με παγωμένη μπύρα με θαλασσινό νερό. Πηγή - MasterClass

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr

Μια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά ! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες - Μαρινάδες Συνταγές express Όλες οι συνταγές 2 κούπες μαγιονέζα 2 σκ . σκόρδο στην πρέσα Λίγο χυμό λεμονιού 1 φακελάκι σαφράν Οδηγίες   Μουσκεύουμε το σαφράν σε 2 κ.σ. νερό για 15 λεπτά . Ανακατεύουμε στη μαγιονέζα το σκόρδο , το νερό με το σαφράν , το χυμό . Αφήνουμε λίγη ώρα να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε . Περιχύνουμε ή συνοδεύουμε ψητά ή βραστά λαχανικά .   Λίγα μυστικά ακόμα Σε συνταγή του Δρίσκα .

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Επικοινωνία