λικερ ροδι απο χυμο | μηλοπιτακια βεφας | κουλουρι με τυρι | κουραμπιεδες με βουτυρο κερκυρας | κεικ με γιαουρτι αφρατο | λαχανοντολμαδες νηστισιμοι | φτιαχνω λιμοντσελο | κορμος νηστισιμος αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

120 συστατικά κρυμμένα στο fast food

Tι βάζουν σε burgers – κοτομπουκιές οι αλυσίδες fast food για να είναι… εθιστικά, φτηνά και ανθεκτικά. Έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτά τα εστιατόρια[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Φράουλες: Ασπίδα στην καρδιά και τη γήρανση του[...]

Με έντονο κόκκινο χρώμα και ξεχωριστή γλυκιά γεύση, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι φράουλες είναι το αγαπημένο ανοιξιάτικο φρούτο μικρών και μεγάλων.[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Δεν σας αρέσουν τα φασολάκια; - Η άγνωστη[...]

Tα φασολάκια αποτελούν πλούσια πηγή της εξίσου πολύτιμης βιταμίνης Α (χάρη στην υψηλή συγκέντρωση καροτενοειδών, ιδίως του β-καροτένιου). Και όπως θα[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
ΕΦΕΤ για σαρακοστιανά: Τι πρέπει να προσέξουμε[...]

Ο ΕΦΕΤ με γνώμονα τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων και την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές, ενισχύει τους ελέγχους[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Σωστή διατροφή και υγεία: Οι κανόνες της[...]

Από τη Μαρία Αθ. Ψωμά, Ιατρό- Βιοπαθολόγο, Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρική και Χειρουργική της παχυσαρκίας ( psoma.gr ). Κατά καιρούς ακούμε για[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Oι 5 τρόποι που μπορεί να μας βλάψει ο φούρνος[...]

Σχεδόν κάθε σπίτι έχει πλέον και έναν φούρνο μικροκυμάτων. Από όταν πρωτομπήκαν στη ζωή μας πριν από περίπου 15 χρόνια, οι φούρνοι μικροκυμάτων έχουν[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Πόσο καιρό αντέχει το κάθε τρόφιμο στην κατάψυξη

Όλοι πλέον βασιζόμαστε στους καταψύκτες για το φαγητό μας – από το να αγοράζουμε φρέσκα τα λαχανικά μας και κάποια φρούτα μέχρι να αποθηκεύουμε τα[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων: τα[...]

Το περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Τι παγωτά ΔΕΝ πρέπει να τρώμε. Τι πρέπει να[...]

Της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr Τώρα το καλοκαίρι καλό είναι να έχουμε υπ'όψη μας κάποια απλά πράγματα για τα παγωτά που θα[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
ΕΦΕΤ: Ποιες σοκολάτες ανακαλεί από την αγορά

Την ανάκληση προϊόντος χωρίς επισήμανση συσκευασίας στα ελληνικά που περιλαμβάνει αλλεργιογόνα συστατικά (σίτος, σόγια, γάλα, ξηροί καρποί) ανακοίνωσε η[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
O ΕΦΕΤ ανακαλεί τυριά ΓΑΛΠΟ που πωλούνται στα[...]

Στην ανάκληση συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Ποια είναι τα 2 πιο τοξικά υποκατάστατα[...]

Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες αρχικά είχαν σχεδιαστεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης και αποτελούσαν ένα χρήσιμο εργαλείο στη μάχη κατά της παχυσαρκίας. Δυστυχώς[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της κανέλας που[...]

Δυστυχώς η παραπάνω δεν είναι η αυθεντική ωφέλιμη Κανέλα Η κανέλα είναι ένα γευστικότατο και εξαιρετικά δημοφιλές μπαχαρικό, που συνήθως το προσθέτουμε στα[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Ζεστό κρασί, για τις κρύες μέρες του χειμώνα,[...]

Του Κωνσταντίνου Λούβρου, medlabnews.gr Ο κρύος καιρός, σας κάνει να θέλετε σούπες, ζεστά ροφήματα και ζεστό περιβάλλον. Ένα πολύ καλό ρόφημα είναι το ζεστό[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Δυνητικά καρκινογόνες οι τηγανιτές πατάτες και[...]

Δυνητικά καρκινογόνες οι τηγανιτές πατάτες και το ψωμί του τοστ σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα Οι φέτες του τοστ ή οι πατάτες αποτελούν δυνητικό κίνδυνο[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Προσοχή στον ταραμά και τα άλλα Σαρακοστιανά.[...]

Του Ξενοφώντα Τσούκαλη, Μ.D., medlabnews.gr Ψωνίζοντας και τρώγοντας τα σαρακοστιανά εδέσματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. H καλύτερη θεραπεία της τροφική[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Φράουλες, φρούτο μεγάλης διατροφικής αξίας με[...]

Της Kλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr Αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό η φράουλα ανήκει στην οικογένεια των Ροδοειδών (Rosaceae) με 15 περίπου[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Παστέλι: Μια ελληνική συνταγή 6.000 ετών.[...]

Το Παστέλι είναι Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με βάση το σουσάμι και το μέλι. Είναι γλύκισμα τονωτικό, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο,[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy