Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία πανεύκολη συνταγή για κακκαβιά την οποία δοκίμασα κατά την διάρκεια του ερευνητικού ταξιδιού μου στη Κίσσαμο Χανίων με την[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Τασία Μαλαματένια) ΥΛΙΚΑ 1 1/2 κιλό διάφορα πετρόψαρα (χάνοι, πέρκες, σκορπινάκια, σκάροι και ότι άλλο βρείτε) Σέλινο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) Η Σύβραση είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούμε για να αλλάξει η γεύση των τηγανιτών ψαριών[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Κατίνα Θεοδώρου) Η Μαρινάτα είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούμε για να αλλάξει η γεύση των τηγανιτών ψαριών[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Νικόλας Μακρυλός) ΥΛΙΚΑ 1 αστακό 1 κονσέρβα ντοματάκια Κρεμμύδια (2 μεσαία) 1 πακέτο κριθαράκι χοντρό Ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από το Τρίκερι (Ζαχαράκης Στάθης) ΥΛΙΚΑ 2 κιλά ψάρια (μπακαλιαράκια, πέρκες, χάνους, κοκοβιούς, σμέρνα, σκόρπαινες, σαλουβάρδους αλλά ακόμη[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από τη Νέα Πέραμο Καβάλας (Γιώργος Τάσσης) ΥΛΙΚΑ 1 1/2 κιλό ψάρια (δράκαινες, χριστόψαρα, σκόρπαινες, φανάρι κλπ) 3 πατάτες 1 μέτριο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από τη Κάλυμνο (Νίκος Μακρύλος) ΥΛΙΚΑ 1 1/2 κιλό ψάρια (χάνους, χριστόψαρα, σκόρπαινες, δράκαινες, σαλουβάρδους, πέρκες κλπ) 3 πατάτες 1[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Κατίνα Θεοδώρου) ΥΛΙΚΑ 1 1/2 κιλό ψάρια (γόπες, σάλπες, μελανούρια, μουγγρί, σμέρνα ή ότι άλλο προτιμούμε) 1 κιλό[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από το Τρίκερι (Βικτωρία Σπανοδήμου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρια (γόπες, σάλπες, μελανούρια, μουγγρί, σμέρνα ή ότι άλλο προτιμούμε) 2 μεγάλα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αθερίνα 2 κρεμμύδια μέτρια (κομμένα ροδέλες) 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από το Τρίκερι (Μαρία Μπεντεβίνου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό γόπες 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Ρύζι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από το Τρίκερι (Στάθης Ζαχαράκης) Οι "γάλιπες" είναι οι ανεμώνες της θάλασσας οι οποίες βγαίνουν στα ρηχά νερά με θαλάσσιο ρεύμα. ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Τασία Μαλαματένια) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό σουπιές 1 κρεμμύδι μέτριο 1 κρεμμύδι φρέσκο 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μα|ϊντανο 1/2[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Νέα Πέραμο Καβάλας (Φανή Τάσση) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αχινούς 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 2 φλυτζανάκια του καφέ Ρύζι Ελαιόλαδο Δυόσμο Άνηθο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Νέα Πέραμο Καβάλας (Φανή Τάσση) ΥΛΙΚΑ 1 1/2 κιλό χταπόδι 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 φλιτζάνια Ρύζι 1 φλιτζάνι Ελαιόλαδο 1 πακέτο χωριάτικο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ Ψαρόσουπα είναι ίσως από τα πιο νόστιμα και πιο αγαπημένα "χειμερινά" φαγητά. Τώρα θα μου πείτε γιατί έβαλα το χειμερινά σε εισαγωγικά; ο λόγος είναι απλός,[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ γαριδομακαρονάδα του Ψαρότοπου !!! Χρόνια πολλά σε όλους !!! Επιστρέφω (όπως το είχα υποσχεθεί) με την πιο αγαπημένη (και πετυχημένη) μου συνταγή η οποία[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr