τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | τσιζκεικ ευκολο με γιαούρτι | chiz keik apo ton akis | cheesecake akis | μπράουνις συνταγή ποτήρι | ευκολο τσιζκεικ με digestive | τσιζκεικ φραουλα ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

sidagi.gr

Δείτε όλα τα sites
http://www.sidagi.gr/


Συνταγές:

Καρπάτσιο σολομού

Υλικά: Για 2-4 άτομα 220 γραμμάρια φιλέτο σολομού χωρίς πέτσα 2 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 3 καυτερές πιπεριές [...]

Πηγή: sidagi.gr
Φτιάξτε εύκολο παγωτό με 2 υλικά

Υλικά: Για 4- 6 άτομα 4 μπανάνες σε φέτες και κατεψυγμένα 5 κουταλιές της σούπας πραλίνα φουντουκιού Δροσερό και εύκολο παγωτάκι για όλη την οικογένεια με[...]

Πηγή: sidagi.gr
Γλυκό με σφολιατίνια και Κρέμα Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 ταψί κουζίνας διαστάσεων 31 x 42 εκ. Για τη βάση 3 πακέτα σφολιατίνια εμπορίου ή έτοιμη σφολιάτα ψημένη εμπορίου (2 πακέτα) Για την[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μάφινς ολικής με σταφίδες

Υλικά: Για 4-6 άτομα 3 αυγά 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι ολικής 1/4 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ 125 γραμμάρια φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μιλφέϊγ μελιτζάνας με μανούρι

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό φρέσκιες ντομάτες 3 μεγάλες μελιτζάνες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό 300 γραμμάρια μανούρι 150[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κέικ σοκολάτας με άρωμα εσπρέσο

Υλικά: Για 6-8 άτομα Για το κέικ 225 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική[...]

Πηγή: sidagi.gr
Φιλέτα με σπανάκι και πιλάφι από πλιγούρι

Υλικά: Για 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών 2 κουταλάκια δεντρολίβανο 1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο και ζεματισμένο για 5 λεπτά σε καυτό νερό 1 κουταλιά[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ρολά κανέλας με φύλλο σφολιάτας

Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τα ρολά 1 συσκευασία ζύμη σφολιάτας για κρουασάν 2 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο 1 κουταλιά της σούπας κανέλα 2 κουταλιές της[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κοτόπουλο Μαρσάλα

Υλικά: Για 1 άτομο 2 φιλέτα κοτόπουλο από στήθος χωρίς κόκαλα 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ αλάτι, μαύρο πιπέρι 1/4 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 3/4[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μιλφέιγ φράουλας

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά 100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη 500 γραμμάρια φράουλες ψιλοκομμένες 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σκορδόψωμο με παρμεζάνα

Υλικά: Για 4-6 άτομα 3 σκελίδες σκόρδο 1 μπαγκέτα ψωμί 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα Ρίγανη Λαχταριστό και εύκολο[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σπιτικό γαλακτομπούρεκο

Υλικά: Για 6-8 άτομα 1 πακέτο Φύλλο κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη 450γρ. 250 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 150 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 1 λίτρο[...]

Πηγή: sidagi.gr
Γλυκό του κουταλιού καρότο

Υλικά: Ένα κιλό καρότα Ένα κιλό ζάχαρη Μισό ποτήρι γλυκόζη Τρεις κουταλιές χυμό λεμόνι Δύο βανίλιες Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και τα στραγγίζουμε[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές

Υλικά: Για 4-6 άτομα Για το κοκκινιστό Κρέας (μοσχαρίσιο ή κατσικίσιο ή χοιρινό) Κρεμμύδια ξερά 2 ψιλοκομμένα Σάλτσα ντομάτα από 2 ντομάτες Αλάτι,[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πίτσα με καλαμπόκι και φέτα

Υλικά: Για 4-6 άτομα 400 γραμμάρια ζύμη για πίτσα εμπορίου 1 κιλό κρεμμύδι 5 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 50 γραμμάρια ελιές χωρίς κουκούτσια ή πάστα ελιάς[...]

Πηγή: sidagi.gr
Εύκολη σάλτσα για κρεατικά

Υλικά: 3 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού 1 κουταλιά της σούπας ουίσκι 2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας βιολογική[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πορτοκαλόπιτα με Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο 4 αυγά 250 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ 10% ή[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σορμπέ φράουλα

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ½ κούπα χυμό λεμονιού 1½ κούπα φράουλες, πολτοποιημένες ½ κούπα ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών Δοκιμάστε το με[...]

Πηγή: sidagi.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία