μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ παρλιαρος | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | cheesecake φραουλα ακης | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | μπραουνις με μερεντα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

sidagi.gr

Δείτε όλα τα sites
http://www.sidagi.gr/


Συνταγές:

Τάρτα σοκολάτας γεμιστά μπισκότα

Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τη βάση 1 συσκευασία γεμιστά μπισκότα σοκολάτας 60 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση 300 γραμμάρια κουβερτούρα 100[...]

Πηγή: sidagi.gr
Παγωτό σύκο

Υλικά: Για 4-6 άτομα 3 φλιτζάνια ζεστό γάλα 3 κρόκοι αυγών, ελαφρά χτυπημένοι 200 γραμμάρια σύκα καθαρισμένα πολτοποιημένα 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι[...]

Πηγή: sidagi.gr
Τηγανιτό χταπόδι

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό χταπόδι 3 αυγά, χτυπημένα 1/4 κούπας (60 mL) γάλα Αλάτι και πιπέρι 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 λίτρο Ηλιέλαιο για[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σαλάτα με σπανάκι, πορτοκάλι, φέτα και[...]

Υλικά: Για 2-4 άτομα Για τη σαλάτα 2 φλιτζάνια λαχανάκια Βρυξελλών 2 ματσάκια σπανάκι ψιλοκομμένα 2 πορτοκάλια 60 γραμμάρια φέτα θρθμματισμένη 300[...]

Πηγή: sidagi.gr
Λαχανοκεφτέδες

Υλικά: Για 4-6 μερίδες 7 μεγάλες πατάτες βρασμένες 1 κούπα ανάμεικτα λαχανικά 2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1 κοματάκι σκόρδο 1 πιπεριά κόκκινη[...]

Πηγή: sidagi.gr
Lapskaus από τη Σκανδιναβία

Υλικά: Για 2-4 άτομα 700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομμάτια 10 πατάτες κομμένες σε κομμάτια 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες 80 γραμμάρια βούτυρο [...]

Πηγή: sidagi.gr
Κουνέλι μπρεζέ με μυρωδικά και καρότα

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κλωναράκια θυμάρι 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 ολόκληρη σκελίδα 1 ολόκληρο κουνέλι κομμένο[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μαρμελάδα με κάστανο

Υλικά: Ένα κιλό κάστανα Ένα ποτηράκι ρούμι Μία κουταλιά της σούπας αλάτι Ζάχαρη Ξεφλουδίζουμε τα κάστανα και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και αλάτι και[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σούπα με κρέμα γάλακτος και μύδια

Υλικά: 2 φλιτζάνια μύδια 2 φέτες μπέικον 1 ½ φλιτζάνι βρασμένο άγριο ρύζι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό θαλασσινών 1 φύλλο δάφνης 1 φλιτζάνι[...]

Πηγή: sidagi.gr
Παγωτό μέντα με κομματάκια σοκολάτας

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 μεγάλο ματσάκι μέντα 1 κούπα κουβερτούρα ψιλοκομμένη - 100 γραμμάρια 2 κούπες γάλα - 500 γραμμάρια 2 κούπες κρέμα γάλακτος - 470[...]

Πηγή: sidagi.gr
Blackberry frozen yogurt

Υλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φλιτζάνια βατόμουρα ή (νωπά ή κατεψυγμένα) 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού 1 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κάρδαμο λοβό, θρυμματισμένα [...]

Πηγή: sidagi.gr
Σπαγγέτι με σάλτσα γιαουρτιού

Υλικά: Για 2-4 άτομα λίγη παρμεζάνα ½ λίτρο νερό για το βράσιμο 100 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι 1 συσκευασία στραγγιστό γιαούρτι Εύκολο και γρήγορο[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μους τιραμισού

Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τη γέμιση μασκαρπόνε 780 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε 1 κουταλιά καφέ εσπρέσο 1 κουταλιά της σούπας Kahlua 1 κουταλιά της σούπας[...]

Πηγή: sidagi.gr
Πέννες με κοτόπουλο και μανιτάρια στο φούρνο

Υλικά: Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 250 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 400 γραμμάρια κασέρι[...]

Πηγή: sidagi.gr
Cheesecake με λευκή σοκολάτα και κεράσι

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι μισά καρύδια, ψημένα και ωμά 1 ½ φλιτζάνι θρυμματισμένα μπισκότα ¼ φλιτζάνι ζάχαρη ¼ φλιτζάνι (½ ραβδί) βούτυρο, λιωμένο [...]

Πηγή: sidagi.gr
Ζουμερά κυδώνια στο φούρνο

Υλικά: Για 4-6 άτομα 2 κυδώνια 1/4 φλιτζανιού τσαγιού βούτυρο λιωμένο ½ φλιτζάνι ζάχαρη λευκή 2 γαρύφαλλα 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί 4 κόκκοι μπαχάρι 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Λαχανοσαλάτα με καβουρόψιχα και καλαμπόκι

Υλικά: Για 2-4 άτομα ½ λάχανο (περίπου 4 ½ φλιτζάνια ψιλοκομμένο) 2 μικρά αγγούρια ψιλοκομμένα 225 γραμμάρια ψίχα καβουριού ¾ φλιτζάνι αρακά (κονσέρβα) 1[...]

Πηγή: sidagi.gr
Κέικ νηστίσιμο με σταφίδες και πορτοκάλι

Υλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κούπα σταφίδες μαύρες ή ξανθές 1/2 κούπα καρύδια, χοντροαλεσμένα 1/2 κούπα εκλεκτό ελαιόλαδο 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού 1/4 κούπας[...]

Πηγή: sidagi.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία