μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | μπλακ φορεστ βεφα | banoffee με καραμελα | μπανοφι χωρίς βρασιμο | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χαλβας Πολιτικος (με βουτυρο)

Βρέθηκαν 7 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Χαλβάς διαφορετικός χωρίς λάδι ..βούτυρο ..

ΥΛΙΚΑ 4 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καρύδα 1 βανίλια με γεύση λεμόνι [φακελάκι] ξύσμα από 1 πορτοκάλι λίγη κανέλα[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Χαλβάς διαφορετικός χωρίς λάδι ..βούτυρο ..

ΥΛΙΚΑ 4 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καρύδα 1 βανίλια με γεύση λεμόνι [φακελάκι] ξύσμα από 1 πορτοκάλι λίγη κανέλα[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr

Χαλβάς διαφορετικός χωρίς λάδι ..βούτυρο ..

ΥΛΙΚΑ 4 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καρύδα 1 βανίλια με γεύση λεμόνι [φακελάκι] ξύσμα από 1 πορτοκάλι λίγη κανέλα[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Χαλβάς φούρνου με βούτυρο γάλακτος και σαντιγύ

Προκειται για ενα υπεροχο γλυκισμα που σε πολλους θυμιζει το γλυκο σαβαρεν. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. βουτυρο γαλακτος. 1/4 του κιλου ζαχαρη. 8 αυγα ολοκληρα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χαλβάς με σιμιγδάλι και βούτυρο

Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. σιμιγδαλι ψιλό 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. βουτυρο 2 1/2 φλ. ζαχαρη 3 φλ. γαλα 2 φλ. νερο 1/2 φλ αμυγδαλοψυχα ασπρισμενη 3 ξυλακια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με βούτυρο και γάλα

200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 400 ml γάλα φρέσκο 200 γρ.βούτυρο 100 γρ. κουκουνάρια κανέλα ή μαριναρισμένα φρούτα οδηγίες 1. Σε μία κατσαρόλα[...]

Πηγή: gourmed.gr
Χαλβάς Πολίτικος (με βούτυρο)

Υλικά: 300 γρ βούτυρο φρέσκο 350 γρ σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ ζάχαρη άχνη 600 ml γάλα 180 ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι του γλυκού[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία