τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | τσιζκεικ ευκολο με γιαούρτι | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | μπράουνις συνταγή ποτήρι | γλυκο με γαλα χωρις βρασιμο | συνταγη με λιωμενη μπανανα ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κεφτεδακια με φετα και πιπερια

Βρέθηκαν 7 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα, δυόσμο και φέτα

Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές Σερβίρει 5-6 άτομα 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, 300γρ.[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Κεφτεδάκια με φέτα και πιπεριά

υλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (από ελιά) 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο μούλτι 2 σκ. σκόρδο λυωμένες 1 φέτα ψωμιού μουσκεμένη σε λευκό κρασί (ή νερό) 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Κεφτεδάκια Γεμιστά με Φέτα ή Κουκουνάρι

Τα Κεφτεδάκια είναι τα αγαπημένα όλων! Ζουμερά, νόστιμα, μυρωδάτα, υπέροχα! Αν κρύβουν και επί πλέον νοστιμιές, τότε γίνονται σωστός πειρασμός! Μπορούν να[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ!!!

ΑΦΡΑΤΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ!!! ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο κιμα μοσχαρισιο 2 μεγαλα κρεμμυδια 3-4[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Κεφτεδάκια - Φέτα -Λιαστή Ντομάτα - Chef στον[...]

Μοσχαρίσια Κεφτεδάκια με Φέτα και λιαστή Ντομάτα Μιχάλης Ντουνέτας στις κουζίνες απο το 1980 και μπορείτε να τον δοκιμάσετε στο εστιατόριο BARAONDA στους[...]

Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και φέτα

Αφράτα κεφτεδάκια που μοσχομυρίζουν!! Τι χρειαζόμαστε: Κεφτεδάκια: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ. κιμάς χοιρινός 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 αυγό 200 γρ.[...]

Πηγή: sintagespareas.gr
Κεφτεδάκια αφράτα με κόκκινο κριθαράκι και φέτα

Τι χρειαζόμαστε: Για τα κεφτεδάκια: 1/2 κιλο κιμά μοσχαρίσιο λίγο μαϊδανό 2 μικρά αυγά 3-4 κ.σ. γάλα λίγο ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο 3-4 κ.σ. λάδι 2 μικρά[...]

Πηγή: sintagespareas.gr

Copyright 2017 ® - Επικοινωνία