γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κροκετες μπακαλιαρου

Βρέθηκαν 8 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ



Κροκέτες μπακαλιάρου με ζεστό ντιπ ντομάτας -[...]

Κροκέτες μπακαλιάρου με ζεστό ντιπ ντομάτας - κάπαρης Ενδελεχείς μελέτες, που πραγματοποίησαν επιστήμονες του Ινστιτούτου Ξάπλας & Καλοπέρασης και για τις[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Κροκέτες μπακαλιάρου με μαρμελάδα κόκκινων[...]

Υλικά 200 γρ. μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος πολύ καλά 2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. άσπρο γλυκό κρασί 4 αβγά 4 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κροκέτες μπακαλιάρου από τον Alain Parodi[...]

Υλικά για 4 άτομα 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Mία σκελίδα σκόρδο Eλαιόλαδο Kουρκούτι για τεμπούρα 1 φιλέτο φρέσκου μπακαλιάρου ½ φιλέτο παστού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κροκέτες μπακαλιάρου!

Μερίδες: 10 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 600 γραμ.παστό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο [πουλάνε κι έτοιμο καταψυγμένο] 4 πατάτες[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com
Κροκέτες μπακαλιάρου

Tραγανές και πολύ νόστιμες, τρώγονται σαν μεζεδάκι αλλά και κυρίως πιάτο... Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου 1/2 κιλό πατάτες 3 κρεμμύδια[...]

Πηγή: sintagespareas.gr
Κροκέτες Μπακαλιάρου 2

Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου αλμυρό 3 αυγά μέτρια 1 κουταλιά σοδα αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό λίγο πιπέρι λάδι για το τηγανισμα[...]

Πηγή: sintagespareas.gr
Κροκέτες μπακαλιάρου

Είναι πιο "παιχνιδιάρικες" για τα μικρά παιδια, το ίδιο υγιεινές και πεντανόστιμες. Θα τις ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα και μπορείς έτσι να έχεις δυο[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Κροκέτες μπακαλιάρου

Για 4-6 άτομα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι για το αλεύρωμα της[...]

Πηγή: sidagi.gr

Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία