μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | μαρσμελοους με σοκολατα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζελε κρασιου

Βρέθηκαν 7 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ζελέ με γλυκό κρασί και φρούτα

1/2 φλιτζ. γλυκό λευκό κρασί 1/2 φλιτζ. χυμό πορτοκαλιού 4 φύλλα ζελατίνας 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη 1 μπανάνα 1 μήλο 1 πορτοκάλι ξύσμα από λεμόνι 1. Ζεσταίνω[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Ζελέ κρασιού

Υλικά: Για 4-6 άτομα 420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια 1 κουταλιά ζάχαρη 3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης Λευκή ζάχαρη Πρωτοτυπήστε με[...]

Πηγή: sidagi.gr

Ζελέ με πεπόνι και σαμιώτικο κρασί

για 4-6 μερίδες • ½ πεπόνι, σε κυβάκια • 20 γρ. ζελατίνη (περίπου 4 φύλλα) •½ φλ. νερό • ⅓ φλ. ζάχαρη, κρυσταλλική •χυμός και φλούδα από 1 λεμόνι,[...]

Πηγή: homefood.gr
Ζελέ με γλυκό κρασί και σταφύλια

για 8-10 άτομα 4 φύλλα (20 γραμμ.) ζελατίνη 1 μπουκάλι (750 ml) γλυκό κρασί ξύσμα 1 λεμονιού 1 κιλό σταφύλια κομμένα στη μέση ½ φλιτζ. φύλλα δυόσμου Για το[...]

Πηγή: homefood.gr
Ζελέ γλυκού κρασιού με ρόδια

για 5 άτομα 750 ml. γλυκό λευκό κρασί τύπου «Samos» 4 φύλλα ζελατίνης (20 γραμμ.) 1 μέτριο ρόδι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το μισό από το κρασί και[...]

Πηγή: homefood.gr
Ζελέ με φράουλα και κρασί

Για 6-8 άτομα: 750 ml. καλής ποιότητας αφρώδες κρασί 200 γραμμάρια ζάχαρη 5 φύλλα ζελατίνα 700 γραμμάρια φράουλες ψιλοκομμένες Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ζελέ με αφρώδες κρασί και φράουλες

Για 6-8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σαμπάνια | φράουλα Διαφημίσεις 750 ml. καλής ποιότητας αφρώδες κρασί 200 γρ. ζάχαρη 5[...]

Πηγή: toarkoudi.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία