γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χοιρινο με αναμεικτα λαχανικα

Πηγή: http://www.cooklos.gr/syntages/hoirino-anameikta-lahanika

Οδηγιες

1 κιλό χοιρινό για κατσαρόλα κομμένο σε φέτες (μπούτι, ωμοπλάτη) 5 μεγάλα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα 1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μεγάλα κομμάτια 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 φλιτζ. λευκό κρασί 1-2 φλιτζ. ζωμός λαχανικών ή νερό αλάτι πιπέρι Σε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο πλευρές. Μόλις ροδοκοκκινίσει, το βγάζουμε από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα και το βάζουμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν. Μόλις μαλακώσουν, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Ξαναβάζουμε το κρέας στη κατσαρόλα και σβήνουμε με κρασί ,αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το ζωμό ή το νερό, τον πελτέ (αφού τον διαλύσουμε σε λίγο ζωμό),αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει βράση το φαγητό, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και τα καρότα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε το κρέας με τα λαχανικά και περιχύνουμε με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα.

Διαβαστε τη συνταγη στο cooklos.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cooklos.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία