Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 3, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά ΥΛΙΚΑ : 3 φέτες χονδροκομμένες[...]
Πηγή: foodtrails.grΘεωρείτε ότι η τιμή της κάπαρης στα σούπερ μάρκετ είναι ακριβή; Πράγματι είναι νομίζω! Έχετε μαζέψει ποτέ όμως κάπαρη; Αν το κάνετε, τότε θα αλλάξετε γνώμη για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια συνταγή με σίγουρη επιτυχία! Καπαροχρονιά φέτος στα μέρη μας. Πάντα είχαμε κάπαρες, αλλά φέτος έχουν γεμίσει τον κόσμο! Και δεν είμαστε ούτε κοντά σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε μια βόλτα στις εξοχές μας μαζεύεις κουμπάκια για δυο τουλάχιστον μεγάλα βάζα! Είναι θαυμαστό να βλέπει κανείς μέσα στη γενική ξεραΐλα του Ιούλη και του[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ος τρόπος Υλικά για την αρχική άλμη: 3 φλιτζάνια του τσαγιού Κάπαρη (μπουμπούκια ) 2 κουταλιές της σούπας Αλάτι Ξύδι Υλικά για την τελική άλμη: 3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά (για 1 βάζο 1 κιλού): ½ κιλό κάπαρη (τις τρυφερές κορυφές της) 1 κιλό νερό 3 χούφτες αλάτι Εκτέλεση: Βάζουμε την κάπαρη σε μια μεγάλη λεκάνη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο "ρόδον της Μεσογείου" όπως λέγεται, δίνει γεύση σε ντελικάτα πιάτα και νοστιμίζει τις σαλάτες σας ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ κάπαρη είναι γένος, αγγειόσπερμων, δικότυλων φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Καππαροειδών και στην τάξη των Καππαρωδών, με 200 είδη δέντρων αλλά κυρίως[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ κάπαρη είναι γένος, αγγειόσπερμων, δικότυλων φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Καππαροειδών και στην τάξη των Καππαρωδών, με 200 είδη δέντρων αλλά κυρίως[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣυναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓενικά : Η Κάπαρη ανήκει στην οικογένεια των Καπαριδών (Capparaceae) και είναι πολύ γνωστή. Είναι τρυφερός, πολυετής θάμνος, που μπορεί να φτάσει το 1μ. ύψος[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΗ Κάπαρη, το περίεργο αυτό φυτό με την αψιά μυρωδιά και τη γεύση που ευδοκιμεί πάνω στην ξεραϊλα της πέτρας, πάνω στα βράχια τα κάστρα και τους γκρεμούς, και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠρόκειται για μια σαλάτα που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1860 στη Ρωσία, από τον σεφ του εστιατορίου Ερμιτάζ, Λυσιέν Ολιβιέ. Η σάλτσα ντρέσινγκ που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 3/4 φλιτζ. γάλα σόγιας 1 κ.σ.χυμό από λεμόνι 1 κ.σ. ξύδι 1/2 κ.σ. μουστάρδα ή 1/2 κ.γ. σιναπόσπορο 3/4 κ.σ. αλάτι Μία πρέζα ζάχαρη 3/4 κούπας ηλιέλαιο ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr8 αυγά βραστά ½ φλιτζ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.γ. μουστάρδα ¼ φλιτζ. κάπαρη ¼ φλιτζ. αγγουράκι τουρσί ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι λίγα φύλλα μαϊντανό και άνηθο [...]
Πηγή: cooklos.grΈνας διαφορετικός τρόπος να φάμε ζυμαρικά και μια διαφορετική σαλάτα. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ζυμαρικά κοχύλια 8 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρά κομμάτια 70[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ντάκο ή κριθαροκουλούρα κομμένη στη μέση ή παξιμάδι 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα ½ φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.γ. ξίδι λευκό ή μηλόξιδο 1 κ.γ. ζάχαρη ή μέλι 1 πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com