επικαλυψη για κεικ | ρολο χοιρινο γεμιστο αργυρω | συνταγες καπ κεικ | φαβα σαντορινης συνταγη αργυρω | χταποδι στιφαδο αργυρω | εκμεκ με κρεμα πατισερι | συνταγη ατομικα κεκακια | χοιρινο ψητο στη γαστρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαφριδια (η σαβριδια) ψητα

Πηγή: http://www.cooklos.gr/

Οδηγιες

4 σαβρίδια των 250γρ. – 300γρ. ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι Πλένουμε και καθαρίζουμε τα σαβρίδια. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ο C στο γκριλ. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και λαδώνουμε το ψάρι. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (αν δεν έχουμε λ [...]

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • σαφράν

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cooklos.gr

Υλικα Συνταγης

  • λάδι
  • σαφράν

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2015 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία