Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
περίπου 600 γρ. αρακάς (καθαρό βάρος – αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο, αγοράζουμε περίπου 1 κιλό γιατί κατά το καθάρισμα έχουμε μεγάλη φύρα) Για τη σάλτσα 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1/2 κουτ. γλυκού σκόνη κιτρινόριζας (κουρκουμάς) ή κάρι 3 κουτ. σο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gastronomos.gr