Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
170 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. κακάο 330 γρ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις καστανή κρυσταλλική ζάχαρη για επικάλυψη (αυτή δεν λιώνει το ίδιο εύκολα με τη λευκή κι έτσι, όταν την πασπαλίζουμε στην επιφάνεια ενός γλυκού, οι κόκκοι της παρα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gastronomos.gr