Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 κιλό ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 1 εκ. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού αλάτι 2-3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gastronomos.gr