Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
1½ ποτήρι του νερού λάδι καλό 1½ κουτάλι σούπας ξίδι 2 κρόκους αυγών ½ κουταλάκι σούπας λεμόνι αλάτι και πιπέρι Σ' ένα βαθύ δοχείο χτυπάτε καλά τους κρόκους[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΌλη η κρυφή γοητεία του brunch βρίσκεται στην αναποφασιστικότητά του μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και στο γεγονός πως αγορουξυπνημένο ή όχι, δεν ζορίζεται[...]
Πηγή: pandespani.comΜια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι γνωστό ότι το αυγό είναι μια πολύτιμη τροφή, κυρίως για τα παιδιά. Είναι, ίσως από τις πιο ολοκληρωμένες τροφές που μας χαρίζει η φύση αν και έχει λίγες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1ον: κανένας μπουφές δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς ένα δίσκο διαβολικά(πικάντικα) αυγά. 2ον: όλοι οι δημιουργικοί μάγειρες αυγών δεν θα σταματήσουν ποτέ να[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΌσο προτιμώ τα καλοκαιρινά από τα χειμωνιάτικα φρούτα, άλλο τόσο προτιμώ τα χειμωνιάτικα από τα καλοκαιρινά λαχανικά. Συγκεκριμένα τις σαλάτες. Γιατί καλές οι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr24/4/15 Αυγά γεμιστά με τόνο, γνωστά και ως deviled eggs. Πρόκειται για καλοβρασμένα αυγά που τα κόβουμε στη μέση και ετοιμάζουμε μια γέμιση με τον κρόκο.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]
Πηγή: caruso.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grBy Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Βασικές Συνταγές, καθημερινές συνταγές, λαχανικα, μυστικα & τεχνικες, συνταγές January 14, 2014 Η τηγανητή πατάτα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΨάχνετε εύκολα σνακ για πάρτυ ώστε οι καλεσμένοι σας να γλείφουν τα δάχτυλά τους; Είστε στο κατάλληλο μέρος!Οι καλύτερες συνταγές σας περιμένουν να τις[...]
Πηγή: omanoclock.gr