γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Χοιρινο με σελινοριζα

Πηγή: http://www.gourmed.gr/recipes/XOIRINO-ME-SELINORIZA-18102.htm

Οδηγιες

1 1/2 kg χοιρινό ρολό 1 κουταλάκι δενδρολίβανο 2-3 φυλλαράκια φασκόμηλο 1 φλιτζάνι ζωμό κότας 1 φύλλο δάφνης 1 σκελίδα σκόρδο 1 κιλό σελινόριζα 2 πράσα 1/4 φλιτζάνι λάδι αλάτι & πιπέρι οδηγίες Αλατοπιπερώνετε το κρέας, το σωτάρετε σε λίγο λάδι και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέστε το δεντρολίβανο, το φασκόμηλο, την δάφνη, το σκόρδο, το ζωμό κότας και αφήνετε να ψηθεί. Εν' τω μεταξύ έχετε βράσει τα πράσα και την σελινόριζα κομμένη σε λεπτές λωρίδες στο γάλα μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στην σάλτσα μαζί με το κρέας αφού πρώτα αφαιρέσετε τη δάφνη και το φασκόμηλο. Αφήνετε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα. Κόβετε το ρολό σε φέτες και το σερβίρετε με την σελινόριζα για συνοδεία.

Διαβαστε τη συνταγη στο gourmed.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gourmed.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία