γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σουφλε Σοκολατας

Πηγή: http://www.cooktherapy.gr/recipes/σουφλε-σοκολατας

Οδηγιες

Σοκολάτα 250 gr κουβερτούρα 180 gr βιτάμ 1 φλ. τσαγ. ζάχαρη άχνη 3 κ.σ. φαριναπ 6 αβγά 1/2 ποτηρι κρασ. κονιάκ Προαιρετικά: Κρέμα γάλακτος ή παγωτό Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και εν συνεχεία το βιτάμ.  Στη συνέχεια τα τοποθετούμε  σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε με το μίξερ προσθέτοντας τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτουμε  το φαριναπ και το κονιάκ. Σε μια άλλη λεκανίτσα χτυπάμε τα ασπράδια (ξεχωριστά από τους κρόκους) ώστε να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε τους κρόκους στο μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα σιγά-σιγά χτυπώντας πάντα παράλληλα το μίξερ. ΠΡΟΣΟΧΗ το μυστικό της επιτυχίας είναι η προσθήκη της μαρέγκας, θα πρέπει να τη ρίχνουμε σιγά-σιγά με το πιρούνι. Βάζουμε το μείγμα σε στογγυλό - ψηλό πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 λεπτάκια περίπου. Σερβίρεται ζεστό με κρέμα γάλακτος ή παγωτό. www.wedstar.gr

Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cooktherapy.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία