Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι ινδοκάρυδο 5 φλυτζάνια νερό 2 φλυτζάνια ζάχαρη 3 βανίλιες Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το ξύσμα Μόλις ζεσταθούν ρίχουμε το σιμιγδάλι και το ιν [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr