gluko me zele | σοκολατοπιτ | κολοκιθοκεφτεδες και χορτοκεφτεδες | χταποδι τηγανιτο ωρα | γλωσσες ψαριου κ γαλεος πως μα | ΣΤΥΦΑΔΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΛΕΥΡΙ | γαριδες νοστιμες | δροσερο γλυκο με γιαουρτι κ ανανα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γιδα βραστη με ρυζι(γαμοπιλαφο)

Πηγή: http://www.cooktherapy.gr/recipes/γιδα-βραστη-με-ρυζι-γαμοπιλαφο

Οδηγιες

1 1/2 κιλο γιδα (η οσο εσεις θελετε) αλατι-πιπερι 1ποτηρι ρυζι απλο 2 λεμονια Πλενουμε προσεκτικα το κρεας και το βαζουμε σε μεγαλη κατσαρολα να βρασει. Ξαφριζουμε σχολαστικα,χαμηλωνουμε τη φωτια,αλατιζουμε και για περιπου 3 ωρες την ξεχναμε (δηλαδη τη κοιταμε που και που). Στο χωριο μου τη βραζουν ολη τη νυχτα στη ξυλοσομπα και η γευση της ειναι σουπερ. Οταν ειναι ετοιμη τη βγαζουμε απο τη κατσαρολα,σουρωνουμε το ζουμακι για τυχον κοκαλακια και μετραμε 3 προς 1 δηλαδη  3 ποτηρια ζωμο 1 ποτηρι ρυζι. οταν κοντευει να ψηθει το ρυζι ριχνω το χυμο του λεμονιου και μετα απο λιγο κατεβαζω απο τη φωτια. Σερβιρω σε πιατελα τη γιδα μαζι με το ρυζι. πασπαλιζω με πιπερι! τρωγεται ζεστη !!!    

Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cooktherapy.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία