γαυρος συνταγες | γαυρος ψητος στο φουρνο | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος | μαυροματικα σαλατα συνταγη | gavros sto fourno | φασολια μαυροματικα σαλατα | σαλάτα με μαυρομάτικα | γαυρος τηγανητος με ξυδι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μακαροναδα φουρνου, της Ελεανας

Πηγή: http://syntages.matia.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%cf%85/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%82.html

Οδηγιες

1/2 πακέτο μακαρόνια πέννες τρικολόρε 1/3 κρεμμυδάκι ξηρό (προαιρετικά) 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος 4 – 5 κουταλιές σούπας πάστα ντομάτας (έτοιμη με βασιλικό) 2 κουταλιές ρίγανη 1 κουταλιά μαργαρίνη ή βούτυρο 1 μικρή κονσέρβα μανιταράκια τριμμένα τυριά (μοτσαρέλλα και τσένταρ) 5 φέτες μπέικον (Προαιρετικά μερικές ελιές καλαμών και 1/2 πιπεριά πράσινη) Βράζουμε τα μακαρόνια (όχι πολύ) και τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τον βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιταράκια, το μπέικον και το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα ανακατεύουμε με τα μακαρόνια, σε ένα ταψί. Βάζουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος, την πάστα ντομάτας και τα τριμμένα τυριά! Αν θέλουμε προσθέτουμε τις ελιές και μερικές ροδέλες πράσινη πιπεριά για γεύση προτού βάλουμε τις κρέμες και τα τυριά! Ψήνουμε στον φούρνο μέχριν να λιώσει το τυρί (γύρω στα 30-40 λεπτά). Καλή όρεξη! Ελεάνα!

Διαβαστε τη συνταγη στο matia.gr/2

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το matia.gr/2

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία