Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 1 συνταγές
Παπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι με την Ιταλική συνταγή acqua pazza (άκουα πάτσα) που σημαίνει “τρελό νερό”, είναι απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές με “ποσάρισμα”. Ποσάρισμα είναι η[...]
Πηγή: caruso.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 4 άτομα 600 γραμμ ψάρι 80o γραμμ τσουκνίδες 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο 4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες 5,6 φρέσκα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναρτήθηκε στις 06/02/2016 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Λαχταριστή μακαρονάδα με τόνο και κόκκινη σάλτσα Νόστιμο, θρεπτικό, υγιεινό[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά (για 2 άτομα) 2 φιλέτα λαβράκι 2 κ.σ. εξ. παρθένο ελαιόλαδο 1 σφηνάκι λευκό κρασί 10 baby πατάτες 70 ml χυμό μοσχολέμονου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο ½[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια υπέροχη σος για ψητά ψάρια στη σχάρα, ή στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο. Υλικά: το χυμό 4 λεμονιών 1 ποτήρι του κρασιού, ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουτ. σ.[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grΑναρτήθηκε στις 05/04/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μακαρόνια με μύδια Μια συνταγή από την Ιταλία (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΠόσο εύκολα αντιστρέφεται, κι εν τέλει διαψεύδεται, η γνωστή κυνική παροιμία. Χρειάζεται βέβαια εδώ και η βοήθεια του κακότροπου ψαρά, που υπακούει στη[...]
Πηγή: bostanistas.grO Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]
Πηγή: caruso.grΚρασί (οίνος) είναι το αλκοολούχο ποτό, που παρασκευάζεται από τη ζύμωση των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος), μέσα σε (ξύλινα συνήθως) βαρέλια. Στον τόπο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΝόστιμο ψάρι ελαφρά μαγειρεμένο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 2 φιλέτα πέρκας. 1[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο στακοφύσι (stock fish) είναι παραδοσιακό Κερκυραϊκό φαγητό, που το κάνουν με βακαλάο στις 25 Μαρτίου ή την Κυριακή των Βαΐων. Ο βακαλάος, δεν είναι ο παστός[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 συσκ. (μικτό βάρος 1 κιλό, καθαρό 800 γρ.) κατεψυγμένο παγκάσιους ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα[...]
Πηγή: e-sofia.grΣήμερα ..Μπακαλιάρος κατεψυγμένος πλακί οπως τον φτιάχνει η μαμά κ γλύφουμε κ το πιάτο από την νοστιμιά !!! Βάζω ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μαζί με 2 μέτρια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr4 φέτες σολωμού (από 180γρ.) 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια π.χ. πλευρώτοι και σιτάκε 1 εσαλότ 200 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.γ. κορν φλάουρ 1/2-1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook