Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ο συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και η απαλή του σάρκα το επιστρέφει πολλαπλασιασμένο στο πιάτο. Υλικά (για 8 άτομα) 500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο καθαρισμένο 4 πράσι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami