Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα πολύ συνηθισμένα ψητά μήλα αποκτούν μια πιο εξωτική ταυτότητα με το κλασικό μείγμα της ινδικής κουζίνας, γκάραμ-μασάλα. Στην Ινδία λένε ότι υπάρχουν τόσες συνταγές για την παρασκευή αυτού του μείγματος, όσες και νοικοκυρές. Για τη γέμιση των μήλων διαλέξτε ένα γκάραμ-μασάλα στο οποίο ν [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami