Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1 κλαράκι δενδρολίβανο αλάτι, πιπέρι Μόλις τηγανίσουμε τα ψάρια μας ή το συκώτι και τα βγάλουμε από το τηγάνι, μ'ένα πηρούνι καθ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cooktherapy.gr