γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | συνταγες για γαυρο | γαυρος στο φουρνο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γριβαδι πλακι στο φουρνο, της Ερμιονης

Πηγή: http://syntages.matia.gr/%cf%86%ce%b1%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%ac/%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%ac/%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%b4%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b9%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82.html

Οδηγιες

1 γριβάδι (λιμνίσιο ψάρι) 1 κιλό ντομάτες φρέσκες 1/2 κιλό πράσινες πιπεριές φρέσκες 1 ματσάκι μαϊντανό 2-3 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά) 15 κουταλιές της σούπας τριμμένο παξιμάδι Ελαιόλαδο Παίρνουμε ένα γριβάδι τουλάχιστον 2 κιλών (φροντίζουμε να είναι θηλυκό για να έχουμε και το χαβι [...]

Διαβαστε ολοκληρη τη συνταγη

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • βραστά
  • παξιμάδι
  • εντόσθια
  • χαβιάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το matia.gr/2

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • βραστά
  • παξιμάδι
  • εντόσθια
  • χαβιάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία