Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Tα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που αντικαθιστά το λεμόνι στη σάλτσα αβγολέμονο. Υλικά για 4 άτομα 900 γρ. φρέσκος μπακαλιάρος 1 αβγό 60 γρ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- κιμάς
- αυγό
- μαϊντανός
- άνηθο
- ούζο
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- Με μοσχάριΟχι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΝαι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- κιμάς
- αυγό
- μαϊντανός
- άνηθο
- ούζο
- μπακαλιάρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy