Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
υλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι 1/2 κ.γ. μπούκοβο 1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 3 [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami