Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Πιθανόν, συνηθισμένη συνταγή, αλλά εμένα από σπόντα μου βγήκε, γι' άλλο πράμα πήγαινα... και άλλο μαγείρεψα... Υλικά 1 κ. χοιρινό μπούτι 1/2 κ. χοιρινή[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά 1 πανσέτα χοιρινή περίπου 2 κιλά, ένα ενιαίο κομμάτι, μαζί με το δέρμα της 2 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξερό θυμάρι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1,5 κιλό χοιρινή πανσέτα χωρίς κόκκαλο και δέρμα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι ½ πορτοκάλι 1 σκ. σκόρδο θυμάρι δενδρολίβανο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 2 κιλά πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκκαλο και λίπος Ελαιόλαδο για άλειμμα 1κ.σ κόλιανδρο ξερό Αλάτι-πιπέρι Σπάγκο 4κ.σ ελαιόλαδο 3κρεμμύδια φρέσκα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη γέμιση 2 κρεμμύδια ξερά 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 1 πράσινο μήλο 2 κλ. σέλερι 200 γρ. ψωμί του τοστ ξύσμα από ένα πορτοκάλι 4-5 κλ. θυμάρι 4-5[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 1/2 κιλό πράσα 1 κιλό πανσετα χοιρινή 1 ρίζα σέλερι 1 ποτήρι λευκό κρασί Ελεολαδο αλάτι πιπέρι Οδηγίες Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες 3-4 εκατοστά. Ψύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκά σύκα σε ροδέλες κάνουν την πίτσα μια ολοκαίνουρια εμπειρία! Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα... παρακαλάς να μην τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να μπορείς να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία συνταγή αφιερωμένη στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης Συνταγή : Σπύρος Λιάκος. Μερίδες : Για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ψήσιμο 4 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓια τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά) Για[...]
Πηγή: argiro.grΜία πεντανόστιμη και πολύ χορταστική πίτα με μια ιδιαίτερη πικάντικη γεύση. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την πίτα σπετζοφάι . Διαβάστε τη συνταγή για[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΆλλο ένα είδος κρεατικού στις επιλογές μας. ΚΡΕΑΤΙΚΑ: Χοιρινό: Γουρουνόπουλο στη λαμαρίνα (ή αλλιώς γουρουνοπούλα) Καπρικό Κοντοσούβλι Πανσέτα τυλιχτή με[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr