γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | μαυροματικα σαλατα | μαυροματικα | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | συνταγες γαυρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Καβουρμας

Πηγή: http://www.gourmed.gr/recipes/KREAS-KABOYRMAS-18866.htm

Οδηγιες

1 κιλό κρέας χοιρινό 1 πρέζα μοσχοκάρυδο ή μπαχάρι πιπέρι μαύρο κανέλα και γαρύφαλο οδηγίες 1. Τσιγαρίζουμε σε πολύ σιγανή φωτιά το κρέας με το λίπος του. 2. Αλατίζουμε και αρωματίζουμε με τα μπαχαρικά. 3. Όταν ο καβουρμάς ψηθεί καλά, το ρίχνουμε σε τσουκάλι ή κιούπι, τον σκεπάζουμε με το λίπος που έμεινε στο ψήσιμο και τον διατηρούμε σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο. Σερβίρεται ζεστός.

Διαβαστε τη συνταγη στο gourmed.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gourmed.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία