ψητα λαχανικα θερμιδες | συνταγη για γαυρο στο τηγανι | ψητα λαχανικα ακης | πως να μαγειρεψω γαυρο | ψητα λαχανικα στο γουοκ | γαυρο στο φουρνο αργυρω | διαφορα λαχανικα στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρι σε κρουστα αλατιου

Πηγή: http://www.gourmed.gr

Οδηγιες

οδηγίες 1. Παίρνουμε ένα σκεύος και βάζουμε στη βάση του μια επίστρωση από χοντρό αλάτι, πάχους περίπου 3 εκατοστών. 2. Τοποθετούμε στο σκεύος το ψάρι και το σκεπάζουμε ολόκληρο με άλλο αλάτι, το οποίο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος θα μετατραπεί σε ένα συμπαγές "περιτύλιγμα" και θα διατηρήσει το άρωμα του ψαριού. 3. Ψήνουμε το ψάρι στους 200°, για λίγο περισσότερο χρόνο από εκείνον που χρειάζεται κανονικά το ψάρι στο φούρνο. Στο τέλος θα χριαστούμε ένα μικρό σφυράκι ώστε να "απεγκλωβίσουμε" το ψάρι μας, αφού θα έχει γίνει "χτιστό" στο αλάτι.

Διαβαστε τη συνταγη στο gourmed.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χόρταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gourmed.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Copyright 2016 ®