Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Με χάσατε; Είμαστε χωρίς ίντερνετ από την Τετάρτη. Ευτυχώς που είχα δουλειά, διαφορετικά τα νεύρα μου θα είχαν γίνει λαστιχάκια για σφεντόνα...Με τον πρώτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 τσιπούρα 1000γρ. - 1.250γρ. 1 κιλό χοντρό αλάτι 1/4 του λίτρου σάλτσα αγιολί Πλένετε το ψάρι χωρίς να του βγάλετε τους βρόγχους και τα λέπια. Καλύπτετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ψητό λαβράκι σε κρούστα αλατιού αλλά και οποιοδήποτε σχεδόν ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού[...]
Πηγή: argiro.grΛατρεύετε το ψάρι αλλά σιχαίνεστε το καθάρισμά του και πολύ περισσότερο το καθάρισμα της κουζίνας και των σκευών που θα το μαγειρέψετε; Έχω ένα τρόπο που μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 λαβράκι (ή τσιπούρα) 1 περίπου κιλό, 1 κιλό αλάτι χοντρό, 2 ασπράδια αβγών, ελαφρά χτυπημένα, 1 μεγάλο λεμόνι ο χυμός, 1/3 φλ. άσπρο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 καθαρισμένο ψάρι 1½ κιλό περίπου (φαγκρί ή λαβράκι ή άλλο), 3-4 λεπτές ροδέλες λεμονιού, 4-5 κλωναράκια μαϊντανό, 2 κιλά χοντρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 5-6 άτομα 1 μεγάλο λαβράκι ή πέστροφα, 1 1/4 περίπου κιλό, 4 ασπράδια αβγού, 1 κιλό ψιλό αλάτι (επιτραπέζιο), 1 κιλό χοντρό θαλασσινό αλάτι, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια την 25η Μαρτίου! Μια ποικιλία συνταγών με μπακαλιάρο αλλά και με άλλα ψαρικά, μιας και στην περιοχή μας στις 25 Μαρτίου φτιάχνουμε ψάρι γενικώς και όχι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για το μυλοκόπι 1 κιλό μυλοκόπι με λέπια 3 κιλά αλάτι ημίχοντρο 150 ml νερό 3-4 κλωνάρια θυμάρι 1 λεμόνι 1 αστεροειδή γλυκάνισο Για το λαδολέμονο 100[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά για τη βινεγκρέτ 6 κουταλιές ξύδι ρυζιού 4 κουταλιές χυμό λεμονιού 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές μέλι ανθέων 2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά Για το ψάρι 2 φρέσκα ψάρια (λαυράκι, τσιπούρα, μυλοκόπι), 600γρ. περίπου 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι μαϊντανό 4 κλωναράκια δεντρολίβανο Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ Λαυράκι Αλάτι χοντρό Μανιτάρια Σκόρδο Μαϊντανό Πατάτες Πιπέρι χοντρό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες με τα μανιτάρια, το πιπέρι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.grΈχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.gr