Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 106 συνταγές
Μοσχάρακι κοκκινιστό με πουρέ στο φούρνο, Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ογκρατέν | Συνταγή | Argiro.gr, Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ! συνταγή από maria, Μοσχαράκι κοκκινιστό με κρασί και κονιάκ, Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης συνταγή από antonismavro, Κοκκινιστό Μοσχαράκι Στην Κατσαρόλα με πουρέ!!!
Φαγάκι καλομαγειρεμένο και νόστιμο, σκέτο λουκουμάκι. Ιδανικό για το Κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι. Φτιάξτε το και κάθε μέρα θα είναι σαν να είναι[...]
Πηγή: magiacook.grΚοκκινιστό χοιρινό σπάνια συναντάμε σε συνταγές και όταν το συναντάμε συνήθως γίνεται με την ίδια λογική με το μοσχάρι. Όμως το χοιρινό έχει άλλα γευστικά[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής 700-800 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος ανάμεικτος 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι μαϊντανός[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠρόκειται για ένα ωραιότατο κοκκινιστό μοσχαράκι με μανιτάρια, που το μαγειρεύουμε στο τηγάνι και το τελειώνουμε σκεπασμένο με τυρί, στο φούρνο. Στα μέσα της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) Χιουνκάρ μπεγιεντί ( τουρκ. hünkâr beğendi ) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας , το οποίο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ σχέση μου με τα μπαχαρικά δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη, ιδιαίτερα όταν υπάρχει χρήση πολλών μαζί, κάτι δεν μου ταιριάζει. Θέλω ξεκάθαρες γεύσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΡΕΑΤΙΚΑ: Μοσχάρι: Μοσχαράκι γιουβέτσι με κριθαράκι Μοσχαράκι γκούλας Μοσχαράκι λεμονάτο με ζυμαρικά Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής μοσχαρίσιο κρέας (ελιά ή ποντίκι): 1 κιλό, κομμένο σε μπουκιές σκόρδο: 2 σκελίδες λιώμενες κρεμμύδι: 1 μεγάλο, ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 6[...]
Πηγή: icookgreek.comΣε ρυθμούς "άνευ σχολείου" αυτές τις ημέρες, ψάχνοντας δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά. Να ξεφεύγουν από την τηλεόραση όσο γίνεται, βόλτες, παιχνίδια,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι ,σπάλα ή κιλότο 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες, τριμμένες 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 3/4 φλιτζανιού κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για τας κεμπάπ (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές κέρατα ψιλοκομμένες 2[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές κέρατα ψιλοκομμένες 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κρέας συνδυάζεται με λαχανικά στο κρητικό εδεσματολόγιο και το χειμώνα και το καλοκαίρι.Το κόκκινο κρέας του μοσχαριού και του βοδινού συναντάται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑναρτήθηκε στις 11/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι με κόκκινο κρασί Μια υπέροχη συνταγή για ένα καταπληκτικό πιάτο. Μοσχαράκι[...]
Πηγή: sintayes.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com