γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΦΡΑΟΥΛΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

Πηγή: http://lilaspurplethoughts.blogspot.de/2011/04/blog-post_10.html

Οδηγιες

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό φράουλες 750 γραμμάρια ζάχαρη χυμό από 1 λεμόνι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλέγουμε φράουλες μεγάλες και αγουρωπές. Κόβουμε το κοτσάνι και τις πλένουμε καλά. Όπως είναι ολόκληρες τις βάζουμε σε στρώσεις με τη ζάχαρη μέσα σε κατσαρόλα. Αφήνουμε να σταθούνε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, περίπου 6 ώρες. Μόλις λιώσει η ζάχαρη βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και μόλις πάρει βράση μετράμε 3 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να ξανασταθεί για μερικές ώρες και μετά με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τις φράουλες και βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε μέσα τις φράουλες και το λεμόνι. Αφήνουμε να πάρει μόνο μια βράση και κατεβάζουμε από την φωτιά. Μόλις κρυώσει το αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Είναι ιδανικό το καλοκαίρι πάνω σε παγωτό βανίλια!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Διαβαστε τη συνταγη στο lilaspurplethoughts.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το lilaspurplethoughts.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία