γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ

Πηγή: http://www.ucook.gr/cook/urecipe/orektika/2626-ntolmadakia-gialantzi.html

Οδηγιες

3 κρεμμύδια τριμμένα 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι ρύζι 1 βάζο κληματόφυλλα 1/3 ματσάκι άνηθο 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1/2 κουταλάκι δυόσμο ξηρό ή 2 κουταλάκια φρέσκο αλάτι 1 λεμόνι Πλένετε τα φύλλα. Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με το μισό λάδι και ανακατεύετε. Παίρνετε μία κουταλιά από το μείγμα και γεμίστε κάθε φύλλο και τα διπλώνετε. Σε μία κατσαρόλα στρώνετε μερικά φύλλα που δεν θα χρησιμοποιήσετε. Τοποθετείτε τα ντολμαδάκια στη σειρά. Περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι. Προσθέτετε νερό να σκεπάζει τα ντολμαδάκια. Τοποθετείτε πάνω από τα ντολμαδάκια ένα πιάτο ώστε να τα πιέζει για να μην ανοίξουν με το μαγείρεμα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα. Αφήνετε να βράσουν περίπου για 30 λεπτά μέχρι να μείνουν με το λάδι τους.

Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το ucook.gr/cook


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία