Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 141 συνταγές
Όπως προστάζει η παράδοση την 25η Μαρτίου ημέρα του Ευαγγελισμού ημέρα που επιτρέπεται η κατάλυση ιχθύος, φτιάχνουμε τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο, για όσους[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΟ μπακαλιάρος τηγανητός είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, κυρίως σε συνδυασμό με σκορδαλιά και απόλυτα συνυφασμένο με τη γιορτή του Ευαγγελισμού στις 25[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά Υλικά για 4-5 μερίδες: 1- 1,5 κιλό μπακαλιάρος παστός 330 γρ. μπύρα 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 1[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΣτη χώρα μας έφτασε περίπου τον 15ο αιώνα και θρέφοντας γενιές και γενιές απέκτησε τη δική του ημέρα στο εθνικό μας εδεσματολόγιο. Ο τηγανητός[...]
Πηγή: bostanistas.gr300 ml μπύρα παγωμένη 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο 500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 1/4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζ. μαγιονέζα 2 κ.σ. sriracha 1 λεμόνι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΒήμα 1ο: Καλό ξέπλυμα Ξεπλένουμε το μπακαλιάρο καλά και απομακρύνουμε τρίβοντάς τον με τα χέρια το αλάτι με το οποίο είναι καλυμμένος. Στη συνέχεια τον[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 κιλό μπακαλιάρος παστός (διαλέγουμε χοντρά κομμάτια) 1 φλιτζάνι ανθρακούχο νερό 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπακαλιαρομπουκιές που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης Μαρτίου και με[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιδέα ξεκίνησε απ’ το να καταγράψω την κλασική συνταγή της μάνας μου για μπουκιές κροκέτες μπακαλιάρου που απολαμβάνω τα τελευταία 50 χρόνια, ενόψει 25ης[...]
Πηγή: pandespani.com500 ml. νερό σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. αλεύρι γ.o.x. 330 ml μπίρα σε θερμοκρασία δωματίου 2 φακελάκια μαγιά ξερή 2 καλές πρέζες ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Για[...]
Πηγή: akispetretzikis.com΄Εχω δοκιμάσει πολλές συνταγές για κουρκούτι . ΄Ομως κατέληξα σε αυτήν εδώ και δεν την αλλάζω με τίποτε χρόνια τώρα !!!! ΥΛΙΚΑ 1 κουτάκι μπύρα Αλεύρι[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΠως ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο εύκολα και κυρίως αποτελεσματικά, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις θα βρεις παρακάτω. Ο παστός μπακαλιάρος, αν και δεν[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr