γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κριτσινια νηστισιμα

Πηγή: http://www.sidagi.gr/section/nistisima/content/kritsinia-nistisima

Οδηγιες

Για 4-6 άτομα 450 γραμμάρια αλεύρι για όλες της χρήσεις 1 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κούπα μέλι 1/2 κουταλάκι αλάτι 50 γραμμάρια μαγιά νωπή σουσάμι 1/4 κούπας ταχίνι Εκτέλεση Σε ένα λεκανάκι διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το ταχίνι, το αλάτι και το μέλι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα στο μίξερ και σιγά- σιγά ρίχνουμε το αλεύρι χωρίς ιδιαίτερο ζύμωμα, ώσπου να γίνει ζύμη. Αν στην πορεία δούμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο αλεύρι, προσθέτουμε λίγο ακόμα. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για λίγο και μετά κόβουμε λεπτά μπαστουνάκια σε μέγεθος μολυβιού, τα βουτάμε στο νερό και αμέσως μετά στο σουσάμι. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι, αραιά μεταξύ τους και τα ψήνουμε αρχικά για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια, για άλλα 20 λεπτά στους 150 βαθμούς με αντιστάσεις." Συνοδέψτε με πικάντικη σος με τυρί και πιπεριές. Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:

Διαβαστε τη συνταγη στο sidagi.gr

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το sidagi.gr


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία