Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
400 γραμμάρια σκληρή φέτα 1 κουταλιά της σούπας ούζο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λίγο πιπέρι Εκτέλεση Μια αλοιφή για το ψωμί μας με... ελληνικό άρωμα! Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ. Χτυπάμε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο sidagi.gr