γλυκο τριανταφυλλο βεφα | κιουνεφε συνταγη παρλιαρος | διχρωμα μπισκοτα βιταμ | ντακιρι | γιδα βραστη συνταγη | συνταγες σμούθις | καραμέλα παγωτό | κουλουρακια διαιτης γλυκα | ψαρι παγκασιους στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ-ΣΑΜΑΛΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ S.P

Οδηγιες

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτοντας ένα-ένα τα αυγά έως ότου γίνει το μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμ. 24 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μία ώρα περίπου. Όταν βγει από το φούρνο και κρυώσει ελαφρώς, το κόβουμε σε κομμάτια, ετοιμάζουμε το σιρόπι και τα σιροπιάζουμε όταν το σιρόπι είναι ζεστό και το γλυκό χλιαρό. Χρόνος προετοιμασίας: 20' λεπτά Μερίδες: 10-12 περίπου ΥΛΙΚΑ: 360 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 8 αυγά 300 γρ. βούτυρο Lurpak 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 400 γρ. ζάχαρη 130 γρ. αμύγδαλο σκόνη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 600 γρ. ζάχαρη 450 γρ. νερό 1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Ναι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία