γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΕΥΚΟΛΑ ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ

Πηγή: http://thatseat.blogspot.com/2013/01/blog-post_27.html

Οδηγιες

Το δελτίο καιρού που ακολουθεί είναι μια προσφορά του That's Eat (και της ΕΜΥ) " Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας. Βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, ακόμα και στα πεδινά της Β. Ελλάδος, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Tην Κυριακή 27/1 τα εντονότερα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στο Αιγαίο και τα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα συνεχιστούν με μικρότερη ένταση, ωστόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση με αποτέλεσμα οι χιονοπτώσεις να επηρεάσουν περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο, καθώς και πεδινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας. Oλη η νέα εβδομάδα προβλέπεται να είναι χειμωνιάτικη καθώς περιμένουμε βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στις ημιορεινές περιοχές ακόμη και της νότιας χώρας και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ενώ μεσοβδόμαδα, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, δεν αποκλείεται να χιονίσει στα βουνά της Αττικής." Με λίγα λόγια θα έχει ΚΡΥΟ!! Και όλα αυτά για να σας ρωτήσω τελικά...υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ζεσταθούμε από μια καυτή σουπίτσα??? ΥΛΙΚΑ για 12 τυροψωμάκια 1 αβγό 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1/2 φλιτζάνι λάδι 3/4 φλιτζανιού γάλα 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη 1/3 κουτ. γλυκού αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Χτυπάμε σε ένα μπολ με τον αβγοδάρτη ή στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές κολλώδες μείγμα (περίπου σαν μείγμα για λουκουμάδες). Βουτυρώνουμε ελαφρώς τις θήκες μιας μαφινιέρας και μοιράζουμε το μείγμα μέχρι τα 3/4 της κάθε θήκης. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά και απολαμβάνουμε τα ψωμάκια μας ζεστά. *αν θέλουμε μπορούμε να αποθηκεύσουμε το μείγμα πριν το ψήσουμε στο ψυγείο για 1 βδομάδα. ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ *η συνταγή είναι από το proino mou ΥΛΙΚΑ: 150 γρ. καπνιστό μπέικον ψιλοκομμένο 300 γρ. μανιτάρια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ.γλυκού σκόρδο σκόνη 3 πρέζες ζάχαρη 2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ 1 κούπα γλυκό τραχανά 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου θυμάρι ξερό Για γαρνίρισμα: φέτα και μαϊντανό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σ οτάρουμε το μπέικον σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, χ ωρίς λάδι, για 3 - 4 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Συνεχίζουμε να τα σοτάρουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το θυμάρι. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά μέχρι να μείνει σχεδόν ελάχιστο υγρό στην κατσαρόλα. Αδειάζουμε τις κονσέρβες με το κονκασέ στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 3 πρέζες ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και μια κούπα τραχανά γλυκό, τον κύβο του κοτόπουλου και 5 κούπες νερό. Βράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσει ο τραχανάς.

Διαβαστε τη συνταγη στο thatseat.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το thatseat.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία