γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | κοτοπουλο παρμεζανα | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μιλφειγ ευκολο

Πηγή: http://syntageskardias.blogspot.de/2011/06/blog-post_02.html

Οδηγιες

Σήμερα έχουμε γλυκό κέρασμα από την φίλη μας την Εύα και το υπέροχο blog της Live The Life . Κάποιες τυχερές από εμάς λοιπόν, δοκίμασαν το μιλφέιγ από τα χεράκια της, ενθουσιάστηκαν κι έτσι η Εύα το μοιράζεται με όλους! Είναι πανεύκολο και πολύ πολύ νόστιμο! ΥΛΙΚΑ 2,5 πακέτα κριμ κράκερς πράσινα 1 λίτρο γάλα 1 φάκελο σαντιγί Garni 1 βιτάμ (250γρ.) 3 κρέμες Γιώτης βανίλια στιγμής 1 ζαχαρούχο γάλα (θα χρησιμοποιήσουμε το μισό κουτί) κανέλα ζάχαρη άχνη λίγο γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτάμε τα μπισκότα σε λίγο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα μακρόστενο πυρέξ ή ταψί. Λιώνουμε το βιτάμ σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε τις κρέμες Γιώτης, το μισό ζαχαρούχο και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε σιγά-σιγά το 1 λίτρο γάλα. Ρίχνοντας το γάλα το μίγμα αραιώνει. Μην σας ανησυχεί. Αν δεν πήξει από μόνο του το βάζετε για λίγο στην χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε. Αφού πήξει (όχι πάρα πολύ) το ρίχνουμε στο ταψί πάνω από τα μπισκότα που έχουμε ήδη στρώσει. Από πάνω προσθέτουμε άλλη μία στρώση μπικότων. Αν στο ταψί μας δεν μπορούμε να κλείσουμε όλα τα κενά με ολόκληρα μπισκότα, κόβουμε μερικά και τα βάζουμε στα κενά του γλυκού. Στην συνέχεια φτιάχνουμε την σαντιγί Garni σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. (το ένα φακελάκι από το κουτί). Στρώνουμε την σαντιγί πάνω από τα μπισκότα. Τρίβουμε μερικά κριμ κράκερς (σαν σκόνη) και τα απλώνουμε πάνω από την σαντιγί, να καλυφθεί η επιφάνεια. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με ζάχαρη άχνη και τριμμένη κανέλα. Το βάζουμε στο ψυγείο μερικές ώρες να κρυώσει καλά. Έτοιμο! Καλή επιτυχία!!!!! Εva Ζ.

Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskardias.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία