Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μαρινάρουμε τα κομμένα λαχανικά σε ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και μίγμα μυρωδικών (ρίγανη-θυμάρι) για 1 ώρα. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 25 λεπτά. Ανακατεύουμε λίγο λάδι με μπαλσάμικο και αλατοπίπερο και τα περιχύνουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Διαβαστε τη συνταγη στο bettyscuisine.blogspot.gr