Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Πριν από χρόνια ανακάλυψα σε κάποιο περιοδικό αυτή τη συνταγή για αρνί (ή κατσίκι), την οποία μαγείρεψα με πολύ επιφύλαξη, γιατί είχε πολλά μπαχαρικά. Είχε μεγάλη επιτυχία , δεν ήταν βαρύ, είχε ιδιαίτερη γεύση και μου άρεσε πολύ. Έγινε δε, η αιτία να γεμίσω όλα τα ράφια ενός ντουλαπιού με σχ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntagesmamas.gr