Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Καλά τα γλυκά δεν λέω ειδικά για μένα την γλυκατζού, αλλά είπα να καθήσω να σας γράψω πως φτιάχνουμε εμείς την γέμιση βασικά του κατσικιού και μετέπειτα της γαλοπούλας στην Σάμο. Η οποία απ’ όσο έχω ψάξει και έχω ακούσει μόνο σαμιώτικη δεν είναι αλλά την χρωστάμε στις νοικοκυρές Σμυρνι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο hungryforhungry.blogspot.gr