γαυρος | γαύρος στο φούρνο | γαυρος συνταγες | γαυρος | γαυρος στο φουρνο | συνταγες για γαυρο | συνταγες για γαυρο | γαυρος ψητος στο φουρνο | gavros | συνταγες με γαυρο | γαυρος συνταγες | γαυρος στο φουρνο σαν τηγανητος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μους Σοκολατα

Πηγή: http://syntages-spitikes.blogspot.de/2009/11/blog-post.html

Οδηγιες

ΥΛΙΚΑ 6 κουταλιές σούπας κακάο 8 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ (αποβουτυρωμένο) 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό 2 φακελάκια ζελατίνα (σκόνη) 2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια Προαιρετικά: 2 κ.σ. λικέρ Γκραντ Μαρνιέ 4 κουταλάκια του γλυκού κακάο για πασπάλισμα φρούτα εποχής ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπολ, ρίχνουμε λίγο κρύο νερό και διαλύουμε τη ζελατίνα. Αφήνουμε για 5λεπτά να μαλακώσει. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό, τη ζελατίνα, τη ζάχαρη και το κακάο. Αφήνουμε να βράσουν σε υψηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις πάρουν μια βράση, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αδειάζουμε το μίγμα σε βαθύ μπολ. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Περιμένουμε λίγο να κρυώσει και βάζουμε τη μους στο ψυγείο για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να σφίξει. Χτυπάμε τη μους στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ για 3 λεπτά περίπου, μέχρι ν’ αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και το λικέρ (προαιρετικά) και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε τη μους σε 4 μικρά γυάλινα ποτήρια ή μπολ και σερβίρουμε. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με λίγο κακάο και γαρνίρουμε με φρούτο.

Διαβαστε τη συνταγη στο syntages-spitikes.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το syntages-spitikes.blogspot.com

Υλικα Συνταγης

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Επικοινωνία